2012-01-30

Oändliga dagar

Tänk om tiden kan vara annorlunda på olika ställen???
Jag vet att det låter helt tokigt och idag har varit en sån dag, oändligt lång, nästan som det fanns fler timmar under dagen. Jag har fått gjort och upplevt så mycket idag. Och ingen trötthet alls i mig. Jag är mer och mer överraskad hur få gånger jag är trött. Det har förändrats mycket för mig!! Känner mig yngre än jag gjorde för 5 år sedan!

I alla fall så har det varit superroligt att få kontakt med flera av er i Sverige, har chattat, mailat, ringt, ...vad mer kan man göra?? I så fall har jag nog också utforskat det. En app som jag tycker om och  är lite rolig är  WHATSAPP och en annan som jag inte har provat ännu är  HeyTell (där kan man skicka röst meddelanden till varandra. Passar mig bra som snackar så gärna och mycket. Om du har appen så kan jag skicka meddelande till dig!!!)
I eftermiddags bestämde jag mig för att åka till ett spa, kom dock inte iväg förrän kl.19.00
Jag bokade in en behandling, valde en som heter Shama Shama massage, http://www.andresalonspabali.com/?Massage

Två kvinnor som masserade samtidigt, otroligt skönt och min kropp är så mjuk och glad och yummie.... helt underbart att vara på en så lång massage med 2 helt underbara händer som behandlade mig. Tacksam... och när jag klädde på mig så hörde jag att de hade Deva Premal på i bakgrunden. Jag hörde inte det under behandlingen, jag var helt i energin. Det kostade otroliga 250 kr... jag kan tänka mig gå en gång till. Min kropp vill gärna också ha en inpackning med bananblad, kommer ihåg hur skönt det var sist.

Jag kom hem till mitt rum, hade det så mysigt, läste lite mails och bara njuter av allt. Sedan tog jag en lång dusch med en massa mys där och när jag var klar kom jag på att jag inte har ätit sedan lunchen. Lite sugen blev jag, sedan tittade jag ut och allt är kålsvart. Upppsss...a little late. (Lisen är på äventyr)
Så nu blir det honey roasted cashewnuts och lite muesli som jag fick med från Australien. Jag hade den i handen innan jag åkte och frågade om jag kommer äta av den? Fick ett ja och kunde inte förstå det, ska till Bali! Mat överallt.
Till maten är det Gary i mina lurar och bloggen som side dish....det blir en tidig kväll för mig. Min kropp är så tacksam och kommer sova gott. Jag sov så gott med all ljud från naturen.

Vad mer är möjligt?? Hur blir det ännu bättre än så här??? Nu när det är fantastiskt är det att fråga på ännu mera!!! Vad mer kan jag skapa i mitt liv???
Jag är på Bali, något jag har önskat en längre tid och Jonas & jag hade pratat om att åka tillsammans. Nu blev det inte så och jag valde att åka själv. Super glad att jag valde det för mig. Tror dock att vi kunde ha kul här tillsammans, var för sig... och skapa nytt. Jag tror vi kommer resa till olika ställen efter kurser eller när det passar in i våra scheman och skapa ännu mera. Nu har vi har ett helt annat space mellan oss och det är så skönt. Really nice!!
Jag tror att många av er redan känner hur saker har förändrats mellan oss och ni kommer få uppleva helt nya saker när vi träffas! Hoppas vi ses snart!!!!!!

kramar och sov gott
Lisen

Första dagen på Bali

En dag för mig, tar det bara lugnt. Undrar vad de andra dagarna blir om denna är för mig...hihihiii....alla dagar är ju för mig. Nu börjar mina tankar skämta om mig, med mig. Det är så roligt med mina inre craziga skämt. så mycket shit in my head och det får mig att skratta!

Här satt jag och åt frukost


Jag vaknade tidigt idag och började lyssna på klassen som jag precis har gått och det var så mysigt. Fick också lust att jobba lite, svara på mails och få igång lite nytt.

Denna dagen känns så lång... otrolig, det är som dagen är dubbel så lång än vanligt. Min kropp är så avslappnad här, så skönt, så närande. Kan vila, luta mig tillbaka. Energin här är såååå avslappnande här. Jag kommer ihåg det från sist jag var här. Det är läkande och stödjer dig i det du önskar.
Jag är så lugn och bara är, har gått en lång runda längs havet och träffat många försäljare, framförallt allt vill de sälja solglasögon.
Det känns som detta är en del av kursen, vad Gary pratade om att vara helt avslappnad i sin kropp, så kan man ta emot allt som man frågar efter. Känner av så mycket av energierna på denna ön, så tacksam. Jag är ju lite annorlunda än sist jag var här.

 Utsikten från min balkong


Precis utanför hotellet ligger det en sjö med oändligt många lotus blommor


Det är så vackert här!



Idag blev jag sugen att gå ut och snorkla under denna resan...kanske även göra fler roliga utflykter. Idag började dagen med att regna och sedan har solen varit framme och nu droppar det lite. Det är varmt och fuktigt och min kropp är sååååå glad att jag inte behöva kläder. Får ju ha på några när jag är ute....men annars. Choice.

Jag vid poolen



När jag gick till frukost så var det som dejavu, beställde pannkakor och frukttallrik...så gott. De bakar in frukt i pannkakorna, mums. Så glad min kropp blev och jag känner hur det vill ha lite mer mat sedan jag kom hit. Färsk mat... och jag ska ge den exakt vad den önskar. Det ska bli skoj att besöka olika restauranger och ställen som min kropp får vara med och välja.

En sak som har blivit tydligare och tydligare inom mig: Ju mer man släpper på sina egna tankar, föreställningar, det man har gjort till rätt eller fel, dömande, JU mer plats/ space finns det för mig. Oändligt mycket mera och jag fastnar inte så många tankebanor i mitt huvud. Det flyter mer runt och jag kan välja vad som helst hela tiden. Och så mycket mer av livet känns roligt att utforska, så nyfiken. Så mycket som jag har dömt och bara uteslutet från mitt liv. Det får inte finnas och inget man ens märker, det är uteslutet innan ens den kan nå mig.

Leker lite med bilderna...


Jag kan se tex hur mycket jag har dömt min kropp till att vara. Sedan den förändrades, och bland annat i storlek, så provar jag kläder som jag absolut tyckte var rätt för mig tidigare. Allt sitter lite annorlunda nu. Det som är intressant är att jag har varit denna storlek tidigare... nu kan jag bara säga: jag tycker om min kropp. Varje gång jag får se den i speglen, så kommer en tanke: wow, så snygg du är. Jag blir glad för min egen energi. Så ovanligt kan jag säga! Och det är yummie, tänk att jag blir yummie av att se mig själv. Är inte det coolt. Lite annorlunda verklighet för mig.
Vad ska till för att jag kan bidra till att fler får denna upplevelsen för sig. Glädjer mig att ha fler sessioner med människor. Jag vet att jag förmedla mycket till andra kroppar, att ta emot sig själv.

Jag gav en del sessioner i Australien och Göril undrade varför jag inte erbjuder ESB sessioner under klassen och det är för mig lite känsligt. Jag tror inte att jag är Dain och en del försöker vara det. Och jag vill inte det. Tror jag ska prata med honom om det. Finns så mycket jag vill utforska med energier, samtidigt ser jag vad jag bidrar med. Det skapas så mycket förändring på en session...så Lisen, välj mer av dig och välj att vara det jag är.

Mina energier är så fria, så det flödar så mycket sexualness, flirtande, livsenergi. Jag känner mig så levande och allt bara bubblar. Som om mina celler hoppar runt inom mig av glädje. Tro nu inte att detta sker varje sekund. De hoppar dock extra mycket av alla intryck! Tom när flygplanet landade lite på sidan igår och alla blev chockade, så bubblade det inom mig och det kändes som att vara på Tivoli... Jag vet, jag är inte normal. Och det kommer mera! watch out... !!! what else is possible???

2012-01-29

Bali


Nu sitter jag på flyget till Bali med en liten försening och lyssnar på Beyonds klassen. Mumsigt!!!! Flyget är verkligen tomt så det finns plats för alla att kunna sträcka på sig. Det är lyxigt. Det är ett billigt flygbolag till Bali som heter Jetstar och man får köpa mat och dryck…det har jag inte upplevt på ett flyg på 6 timmar, men det spelar ingen roll. Jag äter så lite och lunch har jag redan ätit. Kommer inte behöva så mycket mera. En massa vatten så klart. En sak som jag fick var en liten gåva med filt och en necessär fylld med allt jag är glad för att ha med: tandborste, tandkräm, sockar, uppblåsbar kudde, öronproppar och en sån man har för ögonen…kommer inte på ordet nu. Det är första gången jag får en necessär när jag flyger ekonomi. Så det var en rolig överraskning. Små söta saker som får mig att le, livet är härligt. Härligt med och utan necessären.

Snacka om förvåning när jag får mat serverad. Ingick tydligen i min biljett även om jag kan se att det står att man får köpa det…de slutar inte överraska mig:-))

Det blir en skillnad när man inte har en åsikt om att man borde få mat eller något annat.

Nu är jag framme på Bali, sitter på min balkong och njuter av värmen, ljudet av vågorna och bara landar...och så klart har jag en del sällskap runt omkring mig. En massa söka insekter och en del snakkar också, men jag har ingen tolk här.
Det är så skönt att veta att jag inte har några måsten i 6 dagar. Det är lyx! Mitt liv är intensivt och jag önskar att det blir ännu mera action och så är det ljuvligt att bara vara. Har en massa tid att skapa nytt!
Det kittlar i hela mig och piggare i hela kroppen jag bara skriver om det.

Nu ska jag ta mig en dusch och den är utomhus och sedan lägga mig. Så skönt!!!!!
Önskade att ni alla kunde vara här och uppleva detta för er själva.

pussar o kramar Lisen

Moving...


Jag sitter på bussen till flygplatsen som ska ta mig till Bali…

Med tårar av tacksamhet och glädje för allt som har varit, som jag har upplevt, valt och väljer. Under dessa 9 dagar har både Gary och Dain valt att öppna upp på ett helt annat sätt, varit raka med deras svar. Det var slutsnackat, inga stories mera. Så klart fanns de också. En dag mot slutet så gick Dain lite crazy och apade sig varje gång någon öppnade munnen och skulle berätta en story. Det var så komiskt och såååå tydligt det blir vad vi håller på med. Vi fastnar i berättelsen om det som har varit och gör det viktigare än förändringen som är möjlig NU!



Jag har letat i flera dagar, lite då och då efter ett hotel på Bali och jag kan säga att det finns så otroligt många! Det märkliga var att jag inte fick något ja på de jag hittade som kunde passa mig. Först ville jag gärna ha något som inte var för långt från flygplatsen, kommer fram vid kl21:00. Och så funderade jag att kolla runt lite i södra delarna. Vilket fall som helst så satt jag på cafet igår och släppte på letandet och skrev i bloggen istället. Och så funderade jag…dvs ställde lite frågor: vad letar jag efter? Begränsar jag mig? Vad ska till för att jag hitta något som expanderar mitt universum? Var jag kan ha roligt och bidra….?? Skapa mer medvetenhet?? Och skit i avståndet sa jag till mig själv. Kommer jag vara trött när jag kommer fram? Nej

Så letandet fortsatta och jag hittade Rama, som är riktigt billigt (inget jag strävade efter alls) och 2 timmars bilresa från flygplatsen. Jag kunde inte förstå exakt varför jag ska dit, fick ett ja och bokade 2 nätter. Kan ju alltid välja något

Så la jag ut hotellet på facebook och så fick jag detta mailet:



Hello Lisen.

Jeg har lige set din video og så på din side at du skulle til Candidasa.......Lige nu har jeg "goosebump" over det hele, for min søster er taget fra Rama for 3 timer siden. Det er et fantastisk sted og de mennesker der arbejder der er helt "amazing". Nyoman (Norman) som arbejder der er helt fantastisk. Hanne kender ham også. Han har været "en del" af vores familie i 12 år...hdigabtt...hihi

ENJOY Bali......jeg savner det så meget. 

Hvis du får tid kan Normans svoger sejle dig til White Sand Beach hvor der er virkeligt smukt. 

ENJOY smukke kvinde.....glæder os til at høre om OZ og se dig til Foundation +One...

Big hugs from Susanne



Det är otroligt hur saker hänger ihopa, av alla ställen! Undrar vad jag ska bidra med?? Känner energin och vad ska till för att jag kan bidra med mera än jag kan föreställa mig?? Wow…hela min kropp bubblar, blir excited, glad…woww!!

Igår träffades Jonas och jag och pratade om framtiden och nu tiden. Vad vi önskar, vad vi och var av oss vill skapa… och det var med en helt annan energi. Vi har både gått igenom mycket de senaste månaderna och sedan vi gick isär så har vi verkligen påskyndat all vår utveckling på alla möjliga sätt. Jag kan bara prata från mig egentligen, även om jag har fått ta del mycket av Jonas också. Det har varit utvecklande att vara medveten om saker som händer med honom utan att gå in känslomässigt eller göra det till min sak…

Vi kommer jobba tillsammans och vi kommer jobba var för sig. Vi kommer skapa egna liv och inkludera varandra. Det är så mycket mer space mellan oss, mer plats för var och en av oss…. Så otroligt skönt. Vi vill kunna leva våra liv på ett sätt som kanske få människor väljer och var och en av oss kommer välja det på sitt sätt. Skapa sitt eget liv, en öppen bok som alla kan beskåda, ta del av. Tänk att vara så öppen för alla så inget kan användas mot en. Välkommen till mitt liv…

Vi önskar båda att expandera, både personligt, i livet och business. Jag önskar ingen relation just nu och det är otroligt skönt och avslappnat inom mig. Jag kan vila i mig. Och vi kommer att dela med oss till alla som önskar vad som är möjligt!

Denna helgen går Jonas en kurs med Gary & Dain som heter ”Gentlemans club” och jag är så glad att han går den för sig. Endast män får vara med. Du kan bara föreställa dig hur nyfikna alla kvinnor är! Och om du är en man och har gått level 2&3 kan du antingen köpa recordings eller poden, de filmar hela klassen. Gör det om du har någon energi på denna klassen! Just a little inside information…

Igår sa jag också till Jonas att han får vara helt öppen om mig, har får lämna ut allt som kan vara känsligt eller jobbigt för mig. Jag ville ge honom full frihet att adressera vad som helst. Inte stoppa något. För även om jag inte skulle tycka om det så kommer jag få mer medvetenhet om det och skulle jag få reda på något och det skulle bli ”ett problem” så går allt att förändras. Känner inget problem och jag har full tillit till Dain & Gary, de känner mig, de känner oss. Och de vill oss så väl. Otroligt hur fantastiska de är!
Jag får tårar av tacksamhet varje gång jag tänker på de!

Gary har varit väldigt rak mot mig klassen och adresserat saker jag har frågat efter de senaste veckorna. Han fick även lägga till i klassen att han hade bakgrundsinformation… det ska bli spännande att lyssna på inspelningarna av klassen. Jag har precis lagt över de på min dator nu…

Bali blir en inre resa…jag kommer lyssna mycket på inspelningar, skapa nytt i mitt liv, ställa många frågor om allt som dyker upp för att skapa något helt nytt för mig. Jag vill se på vad för system jag önskar i min business och vår gemensamma del. Vad har jag för behov? Vilka delar av min business kan någon annan ta över? Nu är det tid att expandera businessen och inkludera fler människor i den. Det är så härligt att komma till ett ställe som jag inte känner till, inte vet så mycket om, har inga referensramar, varje dag blir ett nytt äventyr. Jag kommer läsa mycket…simma och sova…yummie. Tid för mig. Så tacksam.
 Nu är jag på flygplatsen och ska växla lite pengar..jag har dollar över efter behandlingarna jag gav. Det har varit så otroligt att se vad behandlingarna kan skapa för förändringar i människor. Just love it!!!

En massa pussar till dig!!!! Lisen

2012-01-28

Consciousness...

Här sitter jag på ett cafe i Mooloolaba och ska boka ett hotel på Bali och det finns så många möjligheter och det är verkligen stor skillnad på vad de erbjuder och en sak som är viktigt för mig just nu är internet. Jag är i full gång med att skapa mera och vill verkligen ha möjligheten att vara online så mycket jag önskar.

Igår slutade kursen och jag är i full gång med att skapa, mer på energi nivån, det bara kommer upp så många möjligheter, tankar, ideer och nu sitter jag tom och lyssnar på Steve och Chutisa som verkligen skapar business på ett helt nytt sätt. Känner ingen som gör det som de gör.
Igår kväll var vi ute och firade och Kass fyllde dessutom år, vilken timing. Så det blev drinkar och jag tog på en klänning som bara var så snygg. Jag kände mig så vacker, sexig och hela jag vibrerade. Jag har haft den i 2 år, men inte känt att den har varit superfint på mig. Nu är det bara urläcker på min kropp, tom jag blir förvånad varje gång jag såg mig i spegeln. Så roligt att se sig själv och bara få energin: wow!!

Rikka kommenterade igår att jag såg ut som Sandy i Greece, förändringen i mig är så stor. Jag mår super, njuter av min kropp och glädjer mig hur jag ser ut nu. Jag har fått en helt annan kontakt/ relation med den...woww...så tacksam...otroligt vad som är möjligt. Jag ska se om jag har något foto från igår, jag vet att vi tog något med min kamera...men undrar om jag har sladden med mig så jag kan överföra bilderna. Jag vet att jag hade den framme vid packningen i Helsingborg, är inte kognitiv medveten om jag har den nu.

Vilken energi kan jag vara för att välja en hotel som blir bortom vad jag kan föreställa mig??
Jag är så glad för denna resan, denna klassen har varit ett val för mig som jag kommer vara väldigt tacksam över resten av mitt liv. Shit vad det har hänt mycket. Vi har fått så mycket medvetenhet, processer, kroppsprocesser som kom fram medans denna klassen pågick.

Jag är så tacksam för Dain & Gary, för Access. det finns inga ord som kan beskriva det och jag är villig att ta emot så mycket mera...och generera mitt liv på ett helt nytt sätt.
Det finns så många möjligheter.
Jag filmade en liten videosnutt som jag ska se om jag kan få på youtube, lyckades inte igår.
Nu kommer det hända mycket i mitt liv. Igår kväll fick jag medvetenhet vad som är möjligt!
Det var stort och nu börjar min resa, mina val, frågor, möjligheter. Önskar du vara med på denna resan full av möjligheter?
Sprida medvetenhet varje dag är vad jag strävar efter och ha ännu roligare med min business....med alla jag samarbetar med!!!

FUN Fun FUN... Consiousness....awareness.....weip??

2012-01-26

Sunday the 19th of february


"Receive more Contribution..." - Evening Class in Copenhagen!!!!

What if you receive more? What if there is much more that could contribute to you at all times...?

During this evening we will look att the possibility to be and to receive much more of all the things that constantly trying to contribute to us. We will look at what factors and energies it is that stops us sometimes from receiving that.

You will have the possibility to ask questions about what isn't working for you and we will give you a different perspective of what is possible. What if we walked around and just receive the contribution from everything all the time? What contribution can we be?

Welcome to a dynamic evening!
Jonas & Lisen

To sign up: http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=16315

What else is possible??????



2012-01-25

Australien

Här sitter jag hemma i vår helt underbara lägenhet. Jag skulle kunna bo här i flera veckor, det är så otroligt lätt att bo med dessa 3 kvinnor. Det är ease, roligt och vi inspirerar varandra och bidrar också till varandra.


Kursen är bortom vad jag trodde skulle kunna vara möjligt. Consciousness är så mycket mer än vi kan ana/kunde ana och jag upplever för första gången vidden av vad som är möjligt när vi väljer att vara medvetna. Under kursen har vi har varit inom alla områden i livet, allt från kärlek, relationer, business, jobb, familj...vänner...välja sig och skapa det man önskar.

Och nu ser jag många delar som jag inte har varit helt medveten om. För varje dag, för varje timme, för varje minut öppnas fler dörrar och jag blir mer och mer medveten vad jag önskar och vad som är bortom mina egna begränsningar.

Det finns ingen som är viktigare än mig och allt går att förändras. Det finns inget jag behöver hålla fast vid, inget jag kan förlora. Om det inte är roligt eller inte fungerar så är det att välja om, om och om igen. Det gäller allt, från vänner, business, jobb, helt enkelt allt.
Och det har blivit lätt inom mig, utan känslomässig drama. Vi är så duktig att lägga till dramat för att inte välja annorlunda än det vi redan gör.
Och det har gått upp för mig hur vi använder vår omgivning för att stoppas oss själva på en helt ny nivå. Framför allt med det som fungerar...
Just nu ser jag mitt liv om ett datorprogram, lite som matrix och kan se hur jag har valt tidigare och ser hur många fler val det finns för allt som jag har skapat. Otroligt skönt att inte vara låst i mina känslor. Se bortom de, välja bortom de...
Kanske det jag skriver inte helt ger mening, och kanske låter utopiskt. Och jag kommer berätta mer om detta...och jag önskar att du väljer det som ger dig mest glädjer, ger dig mer av dig.
Du är helt fantastisk och kanske finns det stunder som du verkligen tar emot dig och vad ska till för att du väljer mer och mer av det??

sov så gott, nu är det tid för mig kropp att nanna...puss o kram Lisen

2012-01-24

Nu i Helsingborg under februari

Lite information för alla:

Den 7 februari har vi i Helsingborg en barsbytarkväll och vill du veta mer om det kolla via denna länken och där kan du också anmäla dig. Kvällen håller på att fyllas, så det finns faktiskt bara ett par platser kvar (helt otroligt, denna gången är vi ute i god tid också)

http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=16096

Och sedan har vi också en kväll, veckan efter den 14 februari var vi byter kroppsbehandlingar. Om du har varit med på en Foundation & Level 1 klass är du välkommnen eller deltagit i en Access Body klass. Även denna kvällen är i Helsingborg och om du har varit på våra kvällar så är det så mycket mer än bara byta behandlingar. Det är som en minikurs med en massa clearings, medvetenheter och så mycket mera.

Och mer information om den kvällen:

http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=16097
Vi kan både fira valentines dag och Jonas!!! Så det blir mycket firande tillsammans med alla kroppar så blir gladare och gladare!! Tänk om vi kunde under denna kvällen ge oss o våra kroppen en massa caring, nurturing, tacksamhet...kärlek. Det vi oftast längtar från någon annan. Vad skulle hända om vi börjar ge det till oss själva??? NU!!!!



Jag har precis blivit bjuden på date via Facebook! Nya vägar... nya möjligheter! Spännande och vad mer är möjligt???

2012-01-23

5e dagen på kursen


Jag är så glad att vara mig själv idag. Verkligen. Otrolig känsla inom mig. Jag börjar se mina förändringar inom mig som är helt annorlunda än tidigare och det är så tydligt vad som händer just nu. Inte tydligt alltid för min kognitiva hjärna.

De senaste 2 dagarna har jag inte kunnat döma och när jag tittar på saker, val jag har gjort eller upplevt som har varit begränsningar i mitt liv, så ser jag på det. Det är som jag ser allt som hänger ihop, valen, människorna…så många delar och det är bara att titta, det finns inga laddningar, inget dömande och det är bara att välja igen. Och det finns så många möjligheter att välja utifrån! Och jag har fått se hur jag tidigare har gjort mina val utifrån dömande, slutsatser, laddningar. Nu är det inte där och det är ett helt annat space, så annorlunda, inga referensramar för det. Helt nytt…och så mycket space… oändligt.

En sak som har blivit tydlig för mig är att jag har börjat aknowledge vad jag väljer, vad jag förändrar och mig, den being jag är. Många gånger önskar vi att andra ska se oss, och bekräfta vem vi är. En bekräftelse från någon annan skapar aldrig lika stora förändringar inom oss som om vi ger det till oss själva. För vad händer inom oss när vi tar emot av oss själva??

Jag ser när jag gör det, så öppnas ett nytt universum, saker landar på ett annat sätt och min kapacitet växer. Jag blir mer av mig själv och på ett lätt, mjukt sätt inom mig. Med caring och nurturing energier…det är bara bortom vad jag trodde var möjligt att känna för mig själv.

Jag börjar också se vad jag kan bidra med till andra…

När vi är oss själva, så är vi alltid ett bidrag....Vad mer är möjligt? Hur blir det bättre än så här?

2012-01-22

Clarity

Att vara här på kursen nu är det mest transformerande jag har upplevt i mitt liv. Varje dag får jag så många insikter, förändringar i min kropp, i min hjärna, i mitt medvetande och ser allt så mycket klarare än någon gång tidigare i mitt liv.

Jag blir häpen själv hur precist det är vad jag blir medveten om, det är som allt är som en öppen bok. Shit, ibland blir jag bara lite överraskad. Har inte vant mig helt och framförallt inte helt vant mig att förhålla mig till det tillsammans med andra människor.

Klassen idag gav mig otroligt mycket!! Varje dag har gjort det och vissa stunder mer än andra så klart.
Gary vill verkligen bidra till att vi väljer en helt annan verklighet för oss, inget som finns, inget som vi har sett, bortom våra föreställningar och det som är grejen nu är att välja det utan att veta vad vi väljer. Utan att kunna räkna ut vad det kommer att ge en.

Ofta vill vi veta vad vi ska välja innan vi väljer det. Nu är det tid för mig att välja först och sedan skapa det.
Create your own reality!
Inte create a better reality than the one you know.

Så det är helt nya saker inom mig och jag vill välja något helt annat.
Jag känner mig så klar för det och det är ingen reaktion mot det heller. Jag är så lite i reaktion mot saker just nu, otroligt att se. Jag tittar på mitt liv, på det jag har valt, på det jag väljer utifrån och så frågar jag mig själv: vill jag välja detta eller något helt annat?? Många saker väljer jag ju utifrån det jag har lärt mig, eller sett i denna verkligheten. Not any more, thank you.

Att vara här i Australien är supernice och vi bor så vackert i en penthouse, har 2 våningar, 2 balkonger, ett öppet rum med kök...så otroligt nice.
Och efter att vi hade ordnat upp alt med rummen(vem skulle bo var), så finns det mycket space för oss alla och inga måsten för någon. Hade jag varit här i en relation så finns det fler obligations, man ska tänka på den andra, se till att inkludera, man kollar av energimässigt vad den andra känner, tycker, önskar....osv. Listan är lång. Med relationer följer många dolda "krav", saker du bör tänka på. De flesta väljer inte att vara fria, leva sitt liv, komma och gå som de vill. Det gäller hela tiden att balansera saker...kanske inte för alla. Men det är så roligt att titta på nu när jag inte är i en relation. Ingen jag behöver fråga något, jag väljer hela tiden för mig...så skönt och så mycket space det finns. Och inga reaktioner, varken medvetna eller omedvetet.

Jag förstår att det finns faktorer som påverkar om man tex har barn och annat. Och samtidigt undrar jag ändå hur man kan skapa tydlighet mellan parterna så det finns valmöjlighet och space för en. Att dina val inte behöver gå igenom en "detektor" för att se om det passar in i den andras universum.

För vi kollar hela tiden av vad som kommer hända hos den andra, eller vad vi tror/är medvetna om vad som kan hända. Shit vad vi begränsar möjligheterna...med så många slutsatser... oh my god!

Tänk om vi alltid valde det som expanderade vårt univerum mest idag...det betyder för mig att det finns en medvetenhet om vad valet kommer att skapa i framtiden.
Och för varje val vi gör, så skapar man otroligt många fler möjligheter, som öppnar upp till ännu fler möjligheter och som behöver dig, din action för ännu fler möjligheter. För egentligen finns det bara oändligt många möjligheter. Vi försöker nästan eliminera så många möjligheter så vi har överblick över det som är möjligt, så vi kan välja. Och vi är bekväma och väljer utifrån det som skapar mer ease. Istället för att hoppa...... hoppa ut i möjligheterna universum!

Jag lär mig just nu så mycket vad jag önskar och inte kommer välja i en "relation" igen. Jag är inte intresserad av något som förminskar något inom mig. Jag vill själv se till att släppa på allt som handlar om programmen med relationer.

Och det ska bli så spännande att se vad för man jag väljer framöver.... det är lite pirrigt bara jag tänker på det. Och jag kan bara säga en sak.... det kommer bli så roligt!!!!!! Just nu är jag inte intresserad att vara i relation med någon. Jag vill utforska mer av mig, mer av allt jag kan välja, skapa, generera, ha kul, resa.... listan är oändlig just nu. Jag säger inte att det inte går att göra om man träffar någon.
Jag är nog bara så glad och tacksam för vad jag väljer just nu....så vad mer är möjligt??
Hur blir det ännu bättre än så här??


stor kram till er alla och hoppas du har en helt underbar söndag...här går den mot sin slut.
Och imorgon är måndag, ännu en fantastisk dag på kurs med Gary Douglas!

En fråga som har kommit upp på klassen som kanske kan vara ett bidrag i ditt liv:
What are you not willing to choose, loose and be, that if you were willing to choose, loose and be would create possibilities beyond what you ever thought was possible?

Har ni sett denna artikeln om ett bibliotek där barn kan läsa för hundar...för en hund dömer inte dig! Eller säger till dig att du är fel....du kan bara vara och blir mottagen. Hur ofta är det, det enda vi egentligen längtar efter??
http://hbl.fi/nyheter/2012-01-21/lattare-att-lasa-med-hjalp-av-hund

kramkrammmmmm


2012-01-20

Beyonds

Nu har det gått 2 dagar av klassen BEYONDS och jag kan knappt tro att det är 7 dagars kurs framför mig!! Shit va fantastiskt! Jag är bara så glad och tacksam!!

Det har redan hänt så mycket för mig och jag är så full av liv, vill mer och ställer frågor och får en massa väldigt raka svar från Gary. Han är så rak, knivskarp i sitt medvetande. Första dagen fick man berätta lite, andra dagen så har han verkligen stoppat många från att berätta varför, hur, historian bakom. Rak på sak, ställ en fråga, så öppnas ditt universum. Bortom vad vi tro är möjligt!!
Nytt för mig, jag känner att jag är på hela tiden, tar emot så mycket mera och checkar knappast ut. Är inte heller trött, lite ovanligt. Och idag har jag dessutom gett 2 behandlingar. Jag erbjuder facelifting session för ansiktet och hela kroppen också. Så härliga energier!!! Yummie och mer kommer imorgon.

Jag är så glad för att jag ställer frågor om de sakerna som är känsliga för mig och jag kan oftast inte ta in helt vad han säger, eller rättare sagt allt han säger. Jag glädjer mig att lyssna på inspelningarna.
Jag ska ta lite mer foton...vad ska till för att jag kommer ihåg det.
För mig känns det som jag har varit här en längre tid...

Vilken gåva till mitt liv.

Det har också varit så roligt att träffa Jonas igen och prata, ta emot varandra, vara och skapa nya saker. Vi båda är mer medvetna om vad vi önskar och inte önskar och det är så härligt. Och jag är glad att jag inte är sur eller arg på honom för vad som har hänt. Han är en underbar människa och jag är så tacksam för att vi väljer att ta emot bidraget från varandra. Och vad mer är möjligt??

Jag har verkligen blivit medveten att jag vill skapa ett helt annat sätt att vara i relation med en man. Det jag  själv har upplevt och ser runt omkring mig är att man omedvetet minskar sin egen energi när relationsenergin sätter igång. Alla jag ser begränsar sin egen energi när de möter någon och det är mer än bara vänskap. Och jag kan se att jag vill utmana detta området, strukturerna, det vi är så självklara med, normerna. Vi har köpt in i så många saker inom relationer, ingen väljer egentligen att skapa sina egna relationer. Vi ser hur det fungerar i denna verklighet och väljer utifrån det. Det är som vi inte ens frågar oss själva: vad önskar jag? Hur ska det se ut???

Så många frågor finns i mig och jag känner att det är så roligt att välja något helt annat för mig nu.
Senaste veckorna har mina val förändrats och också vad jag kräver av mig, demands dvs.
Och jag är så glad för det, är mer levande än jag skulle kunna tro vore möjligt!
Och mer är på väg.

Allt är möjligt! Dock inte om jag kolla på andra och tror det är så man ska välja eller lite bättre. Varför inte skapa utifrån något som inte finns. Vad skulle du vilja välja? Och är du i en relation så kan du ställa samma frågor och utveckla det du har.

en massa pussar från Australien!
Lisen


2012-01-18

Arrival


Helt underbart att vara framme och att åka direkt till hotellet och bli välkommen med ett gott glas vin, iskallt. Så gott!! Min kropp bara jubblande! Dorthemie o jag hade mycket att prata om och sedan sov vi lite och barsa varandra i morse medan vi lyssna på någon inspelning av Gary och jag har lysnat på den klassen flera gånger och ändå var det som första gången. Super häftigt och min kropp mår toppen. Nu sitter vi i en så kallade shuttlebus till Mooloolaba där Göril redan väntar på oss!

Det är underbart att vara här, helt underbart att ha klänning på sig och ett par flipflops. Wow… jag är här och är så glad och tacksam. Nu gäller det verkligen att använda verktygen för alla människor har olika åsikter om denna resan. Att välja för mig, välja det som expandera mitt liv och är roligt. Och en fråga jag använder ofta: if I buy you will you make me money?

När jag var i Köpenhamn så fick jag under lunchpausen energin att nu ska jag köpa en handväska. Jag har frågat efter en ny som också är skön att resa med och så gick jag till olika affärer, hittade några jag tyckte om och ställde frågan och fick NEJ. Tills jag kom till en affär som det blev ett JA. Jag hade tänkt mig att det kunde få kosta 1.000kr, det fanns dock ingen gräns egentligen. Och denna kostade 850 DKK, så det blir ju ungefär den summan. Jag kollade inte priset innan jag tittade på den, har börjat utforska saker utan att veta vad de kostar. Denna väskan hade kostat dubbelt så mycket. Och det spelade inte heller ingen roll. Sedan jag köpte den så är jag nästan kär i min väska, den ger mig så mycket energi och ni kan bara föreställa er vad den får av mig när jag är kär i den.

Will you make me money??? Hell YES!!!!

Hela jag känns som ett kärnkraftverk som genererar energi o pengar!! Jippii!!!
Snart framme och jag vill verkligen ge er möjligheten att få ta del av lite som händer på kursen och framförallt med mig.

På väg!!


Sitter på flygplatsen i Perth och väntar på sista flyget jag ska ta för att komma fram till Brisbane. Det har varit en lång resa med många byten och otroligt bra service. Qantas har verkligen överraskat mig, det första som händer är att alla får en vattenflaska och sedan kan fylla den så ofta man önskar och de kommer också med mer vatten så klart. Och lite annorlunda saker har de erbjudit som varm choklad, pepparmintste, glass och muffins. Otroligt mycket mat tycker jag, har fått tacka nej flera gånger. 
Sedan jag var på Costa Rica har jag inte ätit samma mängd som tidigare och min kropp är otroligt tydlig och det är intressant att se vad min kropp verkligen önskar och inte det jag önskar för den. Jag har kommit bortom många vanor om hur man ska äta och när man ska äta. Känns så lätt för hela mig.
Jag glädjer mig att komma fram i Brisbane, ska ta mig till ett fint hotell och dela rum med Dorthemie. Imorgon förmiddag åker vi sedan till Mooloolaba, där kursen äger rum.

Så otroligt många energier om kursen som har varit uppe under resan. Fick en upplevelse av att känna Garys energi mycket nära mig, det var som vi pratade med varandra. Det händer saker. Senaste timmarna har jag lyssnat på ESC (energetic sythesis of being) med Dain och det har varit sååååååå skönt för min kropp. Är mer avslappnad och lugn i hela kroppen. När jag landade i Perth var min kropp inte på toppen och jag hämtade bagaget för att sedan checka in igen. Och när jag gick igenom tullen fick jag så klart en hund som kollade igenom mina saker och han markerade att jag hade mat med mig. Och helt riktigt jag hade precis ätit en banan, så det var ju helt levande den doften.

Efter incheckningen så satt jag utomhus och bad jag alla mina energier, allt som är jag att komma hit, byta poler och hoppa över jetlag. Jag ställde en del frågor och bad att min kropp skulle förändra allt som har blivit påverkad av flyget.

Det kan hända när man flyger att vissa av ens energier är kvar någon annanstans och efter att jag frågade så började jag få mer energi i kroppen igen och nu mår jag helt fint. Endast lite trött. Så det är verkligen skönt att man kan bidra till sig själv och nu börjar jag bli lite sugen på mat igen. Och så kallar de till boarding och jag väntar lite…kön är så lång. Känns att många är och har varit på resande for som jag känner, otroligt att känna på energin, alla ”vallfärdar” till Mooloolaba, det kommer hända en hel del på kursen. Vad ska till för att jag spränger en massa strukturer, program, omedvetenhet och annat som begränsar mig att vara oändlig och fullt medveten???

Loving it och min kropp blir såååå glad ju mer jag frågar efter förändring! ”Julafton” närmar sig, jag är som ett litet barn som bara glädjer sig. Shit vad kul det kommer bli, det betyder inte att det kan bli jobbigt vissa stunder. Vad ska till för att förändringen kan vara ännu lättare än jag trodde???
Här sitter jag nu på flyget, här ätit och känner mig avslappnad, har en trevlig kvinna bredvid mig och flyget känns lätt i det hela. Otroligt generös service på flyget. De vill bara ge och ge mer. Jag har inte upplevt det på samma sätt på alla långflyg jag har varit med om.

Jag har verkligen flugit mycket sedan jag började med Access, 2 gånger på Costa Rica, 2 gånger kommer det bli till Australien på Beyonds och sedan Italien och en massa små turer inom Europa. Vad ska till för att det bli ännu fler?? Och vad ska till för att jag reser runt och faciliterar ännu fler kurser??
Precis innan jag åkte pratade Izabella och jag om att jag skulle hålla en X-men klass i Köpenhamn. Det har varit på tal ett tag och det har helt enkelt inte blivit av. 
Men hjälp av Izabella ska jag den 21 februari hålla en kvällsklass inom området. En klass om alla som har bokstavskombinationer, och det brukar komma många föräldrar som har barn med förmågor. Inom Access Consciousness pratar man inte om disabilities utan att de har förmågor vi inte alltid är medvetna om. Jag har själv fått glädjen att coacha både vuxna och barn med ADHD, aspergers och autism och det är så otroligt att se hur de kommunicerar och tar emot en. Det finns så många verktyg man kan använda för att skapa en annan relation med de, ta emot vad de har att bidra med och även möjliggöra förändringar som de frågar efter.
Så vill du veta mer är du välkommen till Köpenhamn!!

Inom mig finns det en varm känsla av tacksamhet från senaste helgen med pengarkvällen och business klassen. På fredagsklassen blev vi runt 25 personer, vilken dynamik det blev!! Och jag blev så medveten om mig själv, hur jag redan tidigare har använt mig av frågor och pratat med saker för att ta emot energierna. Det var så roligt!!

Imorgon ska jag träffa Jonas, vi har pratat om att äta middag tillsammans. Det ska bli spännande att uppleva hur det känns och även att vara på samma kurs. De senaste dagarna har jag känt av en del energier, många inte varit mina. Tror inte att det är Jonas heller.

Jag hoppas alla som har tyckt synd om mig har släppt det. Det är inte synd om mig och det skulle ändå inte bidra till mig om jag mådde dåligt. Jag önskar inte att man ska mata en energi som bara låser fast något som ikke är expansivt.

Livet är verkligen underbart och vet ni vad? Jag kommer träffa helt underbara män. Och det är upp till mig att välja…vad jag önskar.

Jag har verkligen förändrat mitt värde gentemot mig själv. Känner ett lugn inom mig, känner att jag är älskar mig mer än någonsin och börjar nu verkligen förstå vad det betyder att vara caring och nurturing gentemot mig själv. Det är så vackert. Jag har varit otroligt destruktiv mot mig själv och det är inget jag önskar någon. Varför väljer vi det??

Jag har börjat läsa ”divorceless relationship” boken som Gary har skrivit och det kan jag verkligen rekommendera!!! Super bra. Han uttrycker saker på ett annat sätt med energi som går rakt in i mig. Otroligt vackert och jag är kanske extra mottaglig för att jag önskar verkligen utforska området ännu mera. Boken handlar om alla sorts relationer. Om du förändrar ett område så sprider det sig till fler… relationer med pengar, vänner, sex…..oändligt många. För vi har relationer med allt. Därför har både jag och Jonas tyckt det var extra spännande område, för förändrar jag relationen med mig själv så förändras så mycket annat!!!’

Om du inte har läst den så gör det. Vi kommer beställa fler böcker snarast och önskar du kan du alltid reservera en bok hos oss.

Och det kan jag bara intyga själv!!!! Tack tack tack Lisen!! För vad jag väljer. Nu är det tid för mig att välja mig. Expandera mitt liv på det sätt jag önskar, och följa min medvetenhet! Så mycket är möjligt och det jag håller på att vänja mig vid är känslan/energin inom mig att allt är möjligt. Energin är mer oändlig än tidigare, det kanske är det enklaste sättet att förklara det på.

Och önskar du får du tappa in i min energi så mycket du önskar, du tar inget från mig. Undra om jag redan har skrivit detta. Nu kan jag inte kolla, har ingen internet på planet. Det kommer, det kommer…
Jag håller på att skriva på nyhetsbrevet och blev medveten om att vi erbjuder en hel del under februari månad och sedan är vi på resande fot nästan hela mars månad. Vi är hemma ungefär en vecka. Först är vi på facilitators utbildning i Rom, därefter advanced body klass i Turino och slutet av månaden har vi flera klasser i Frankrike!! Så roligt det kommer bli!

2012-01-15

Nu sitter jag på hotellet, i sängen och myser. Dricker lite te o äter en blåbärsmuffins. Ingen kvällsmat för mig idag. Jag kom fram tidigare än jag hade förväntat mig det. Tågvärdinnan kom ihåg mig och sa till mig att hoppa av i Lund, för det var så många tåg som var försenade och hon ville inte att jag skulle missa bytet i Malmö... och så hamnade jag på ett SJ tåg. Det hade jag ju inte biljett för, men de kom aldrig o kollade och det gick snabbt till Kastrup och sedan blev det taxi hit. Det blir även taxi imorgon bitti också.


Det är verkligt att jag åker! Jippiiii!!!!

Jag har bokat en penthouse lägenhet på 2 våningar i staden Mooloolaba som kursen är- Jag ska bo med 3 andra kvinnor: Göril från Norge, Dorthemie från Danmark och Sandy från Frankrike... det ska bli så mysigt. Vi bor längst uppe med 2 balkonger, utsikt över havet. Och det är så fint inne i lägenheten-
Länk till vårt boende: http://www.seamarkresort.com.au/room-3-bedroom-penthouse-apartment-8.aspx
Ett tag funderade jag att leta efter något billigare och det blev sååå tydligt att jag skulle bo här. Och nu känns det naturligt!

En rolig sak som har hänt (en av 100 tals!!) med Sinya. Jag har frågade henne det senaste året om hon vill vaccinera sig så vi kan åka utomlands...och det har alltid varit tungt och dvs ett nej. Och runt julen började jag känna att det förändrades och jag frågade igen och det blev ett ja. Jag blev lite överraskad och samtidigt glad. I veckan fick jag reda på att bestämmelserna har ändrats. Innan behövde hon 3 sprutor och det tog flera månader processen. Nu är det en spruta så är man klar till att åka!
Så är Sinya medveten om detta??? Svaret får du själv gissa dig till.
Och nu finns kommer hon även att få möjligheten att följa med till Köpenhamn på någon kurs. Och jag vet att det är fler som gärna vill passa henne också. Jag blev verkligen otroligt imponerad hur allt hänger ihop. Och jag kanske kommer jag tom flytta till Kph... vem vet??

Jag önskar ett boende mycket snart, ett som bidrar till ännu mera expansion i mitt liv???

Jag är så glad. Jag ska se till att lägga upp lite saker på FB och här på bloggen under tiden i Australien och så klart också från Bali.

Jag är hemma den 5/2 och den 7e februari har jag lagt in en Barsbytarkväll i Helsingborg. Om du redan vet att du kommer så kan du redan anmäla dig via Access hemsidan:
http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=16096

Tänk på att ENDAST anmäla er via denna länken eller maila till barsbytarkvall@gmail.com
Jag har ingen möjlighet att hålla reda på om det kommer via sms/facebook eller på annat sätt. Det kanske är lättare att förstå om du skulle följa mig sidanom och se hur många mail och meddelanden jag får...och jag är verkligen glad för det. Jag tackar redan nu för din förståelse!

Inför denna kvällen skulle jag behöva 1-2 personer som kan tänka sig hjälpa till att förbereda lokalen tillsammans med mig. Själv är det lite tungt att sköta själv. Efteråt brukar det gå snabbt och jag är så tacksam för det. När allt verkar klart så är det ändå många smådetaljer att ta hand om så jag överlämna lokalen till nästa. Så är det någon som kan tänka sig ställa upp?????? tacksam för all hjälp jag kan få.

Nu ska jag sova lite...upp tidigt imorgon!!
pusspuss



På tåget nu

Hej på er alla,

Många av er vet ju att jag ska till Australien, på en 9 dagars kurs med både Dain och Gary. Jag har helt glömt att det blir ESB med Dain...jippiiii....jag älskar den energin! Kände att det var tid nu igen efter bodyklasserna i Kph och Malmö. Min kropp känns så annorlunda och min relation med den är otrolig. Tittar på den, och mina första tankar är så snälla mot den, ibland smeker jag den och den blir sååå glad. Känner hur det tar emot det och det är som den skickar värme tillbaka till mig, o ibland är det rysningar.

Nu sitter jag på tåget på väg till Kph, ska övernatta på hotell för flyget går kl.8:00 imorgon, så det är inte lätt att ta sig dit mitt i natten. Ett tåg var inställd, så nu ska jag byta i Malmö...spännande när jag är framme. Det blir taxi från Kastrup till hotellet, ligger väldigt nära.

Känner att min kropp o hela jag är så glada att vi äntligen kommer iväg, nu är det dags!! Tjoohoooooo.... oj vad det har hänt mycket de senaste veckorna, de senaste månaderna. Otroligt mycket o de senaste veckorna har varit helt amazing, nästan som jag har gått runt och varit hög. Helt fantastiskt.
Det ska också bli så skönt att komma till värmen, även om det kommer vara väldigt varmt!
Inte helt lätt att föreställa sig hur varmt det är och inte helt lätt att packa!

Det har bubblat mycket inom mig idag, glad... tacksam... full av livsenergi. Det känns nästan som jag är ett kärnkraftsverk, det genereras mer och mer energi och det är runt om mig, i mig....överallt.
Det märks på alla möjliga möten med människor, så hjälpsamma, vänliga, flirtiga...så roligt! Hur blir det ännu bättre än så här????

Jag glädjer mig att gå på kurs nu efter allt som har hänt mellan Jonas o mig. Jag är så redo att ta så många steg, på alla möjliga dimensioner... det finns ett demand inom mig. Change NOW!!
ännu mera och vad ska till för att jag väljer att skapa mitt liv endast i action (inte i reaction) och med mutable laws of creation!! (nytt från Costa Rica som numera är med i Foundation & Level1).
Razorsharp awareness, släppa på allt jag gör signifikant, facilitera ännu mera och bidra till människor att skapa exakt vad de önskar med ännu mer lätthet och i full kontakt med naturen och planeten. För vi är alla i kontakt med varandra och vad ska till för att vi ser, förstår och tar emot det. Tar även emot bidraget som finns.

Nu är jag redo att ta allt till en helt annan dimension. Jag blev medveten att jag har gjort stora förändringar inom mig med tanke på de 2 klasserna i helgen. Shit vad häftiga de var. Om du önskar finns det möjligheten att köpa både kvällsklassen om pengar och business klassen.
Kvällsklassen kostar 200 kr och business dagen 1.400 kr.
Och jag kan verkligen rekommendera de, helt ärligt. Önskar du expandera och skapa ett annat liv och även vara i ett skapande, som genererar mer pengar, mer av allt. Du behöver inte vilja ha ett företag eller ha ett företag för att verktygen ska fungera. Har du ett företag.... så kommer finnas mycket som kan inspirera dig. Konkreta saker att göra!!
Maila till mig lisen.bengtsson@me.com
Så kan vi ordna betalningen på ett lätt sätt.

Jag har redan fått förfrågningar från andra håll att facilitera fler business klasser och det ska bli så roligt vad mer är möjligt?? Och denna gruppen vill gärna fortsätta om 3 månader. Så om du vill hänga på med gruppen... så kan du om du önskar. Det är så härligt med inspelningar, för man kan gå klassen genom att lyssna på den och så många gånger som man önskar. Vi gjorde många clearings och det var så kul att se deras kroppar förändras energimässigt under dagen!

Snart i Malmö!!

Jag är också så glad att jag både ska facilitera Foundation & Level 1 Helsingborg och Köpenhamn när är i Sverige igen. Det ska bli såååå roligt! Jag vet hur expansivt det är efter en kurs och jag känner en sån glädje att kunna dela med mig, bidra till en förändring som är bortom ord. Vad ska till för att förändring skapas på ett lättare sätt än man skulle kunna tro.

Vi kommer vara med på en radioshow i USA om pengar... pirrigt!
Unplug from the Matrix med Jessi Jordan!


Det blir den 9e februari och det är kl.24:00 eller kl.1:00 på natten. Måste dubbelkolla det. Och man kan även lyssna på den i efterhand, gäller dock att man har registrerat sig.

Här är länken till "Easy Money" http://bit.ly/unplugeasymoney


Så mycket nytt på gång. Vi ska också utveckla saker med tele klasser på ett annat sätt och snart kommer en på svenska!! Mer snart om det.

Nu ska jag hoppa av....tåget dvs. Tåget av begränsningar också!! Leva ska vi o ha otroligt roligt!!!
Har du inte det, välj om!

pussar Lisen


Nu sitter jag på färgan igen

....på väg till Helsingborg igen och denna gången på färjan Aurora!
Jag har träningsvärk, mina smilgropar värkar...ups och jag kan inte sluta le, både inom mig och i hela mitt ansikte.
Att vara i Köpenhamn har varit helt underbart, hela jag vibrerar! Vibrerar, expanderar, lever på ett helt nytt sätt. Igår höll jag en kvällsklass om pengar som hette "Expandera ditt liv..." och det var 24 personer och otroliga energier.
Och business klassen var bortom ord. Det var magiskt och vad ska till för att denna gruppen inspirerar andra att genererar med mer lätthet än man skulle kunna tro. Det finns så otroliga verktyg! Steg för steg gick vi djupare o djupare, hela rummet var levande och så mycket är möjligt om jag är villig att ställa frågor och ta emot bidraget som finns hela tiden för oss. Otroligt svårt att beskriva vad vi gjorde, för vi pratade med energier och skapade något som är bortom ord.

2012-01-13

På väg


Nu sitter jag på den underbara färjan Tycho Brahe och är på väg till Köpenhamn för att hålla en kvällsklass om pengar och att expandera ditt liv....det ska bli så roligt!!
Många som har anmält sig och vad ska till för att det kommer ännu fler oanmälda???
Det bubblar inom mig o jag har en känsla att människor verkligen kommer för att skapa förändringen själva. Inte bara lyssna och gå hem och är nöjda. De vill mer!! Och jag kan säga att min kropp blir väldigt glad för det!!
hela denna helgen känns magisk...business klassen...det vill jag verkligen skapa ännu mera av. Alla har en business, för alla säljer sin tid. Bara på olika sätt. Tänk vad det kan bidra till oss, om vi skulle hantera vårt liv som en business, med lätthet och riktigt roligt. För det ska inte vara tråkigt!!
Och tänk om vi kan förändra alla åsikter o känslor gentemot business????????
Vad ska till för att det skapas ännu mera business??

Det ska bli sååååååååååååååå roligt! Det är redan roligt!
Idag har jag lämnat Sinya hos en riktigt go familj som hon älskar att vara hos!! Hon tom pep när vi kom fram...det är otroligt ovanligt!! Hon kommer ha det riktigt bra där, så klart kommer jag sakna henne. Ska verkligen öva och se hur vi kan utveckla vår kontakt ännu mera när jag är borta. Det gäller för mig att expandera min energi så hon känner sig inkluderad! Annars kan de lätt känna att man är borta o separation...och det behövs inte för energier är ju oändliga. Det är bara jag som behöver begripa det o välja det! Det var Suzy Godsey som lärde mig det o det bidrog mycket till Sinyas o min kontakt!!!

En stor puss till er alla. Nu ska jag fika lite innan jag ska av färjan. Idag gungar det en hel del.... not a surprise. Som det blåser. Det är lite lugnare än igår, men inte mycket.

2012-01-12

Coaching

Den senaste månaderna har jag haft glädjen att coacha fler och fler inom området business och relationer och det har varit otroligt att se vad som är möjligt. Vad människor väljer o väljer om. För det finns så många möjligheter och vi hamnar ofta i begränsade tankar. Jag har inte träffat en enda människa som inte har dömt sig själv och gjort sig själv mindre.
Senast förra veckan coachade jag ett par och en sak som kommer ofta upp: vara ännu tydligare med det man själv önskar, det man önskar av sin partner och det man själv kan erbjuda, ge sin partner. För det handlar inte om att ändra sig för att en relation ska fungera. Du behöver egentligen inte ändra dig! Man behöver prata om rent praktiska saker, och också ta reda vad som önskas. Tänk om vi aldrig skulle begränsa den andra i en relation, inte skulle ha en åsikt om vad den väljer. Det speglar nämligen inte vem du är, vad din partner väljer! Du är du, hon är hon eller han är han. Not more, not less.
puss puss

On saturday!!

Snart börjar kursen, på lördag!! Tänk att utveckla sitt företag på ett sätt som är enklare än du kan tänka dig. Där du är den magiska faktorn som gör skillnad. Man kan följa alla konventionella businessråden och många funkar. För mig har de inte gjort skillnaden, jag har tom dömt mig själv mer för att jag inte lyckades med all struktur, mål och resultat. Däremot har Access verkligen gjort skillnad och jag tror ni kan hålla med. De som har följt mig från starten av Access vet hur min ekonomiska situation var innan och vad som har hänt sedan dess.... och det bara utvecklas, förändras och nytt kommer in. Otroligt att få själv vara på denna resan. Just love it. Tänk om det är enklare än du trodde?? Skulle det vara roligare för dig???


Lördag den 14 januari 2012

More BUSINESS for You

Are you struggeling with your business? Working hard? And are you trying to get it to expand and grow? Are you aware of that your business has much more capacity that what it´s currently delivering?

In this class we will look at how to apply Access Consciousness tools to our business and letting everything change and expand. Instead of finding the right way.
Are you willing to be an energy of business, receive money for what is ease for you to do?
Would you like 2012 to be your year??

How could joy of business look like for you? What if your "new" perspective was that your whole life is a business of joy...?

During the class we will adress:

Being a magnet to money, clients…
How to create and generate from Being
Difference between purpose and priority
Individuell tools for your business
Willingness to create with more ease
How could joy of business look like for you?
Letting your business receive more money than you are willing to

What does your business require, to grow and prosper beyond your wildest imagination?
Welcome to a day full of Business!!
Everybody is invited, if you have a business and even if you haven´t got a business of your own. Having a job is also having a business, because you are selling your time. So what would it take to open up to even more possibilities to generate your life and living?? What would it take to receive even more for you??

If you have any questions or if money is an issue please contact me.
No pre-requisites.
If you join this class, the evening class on friday the 13th of january is FREE for you. (included in the price)

I really enjoy having a business (I am just opening my second business) and since I have been using the Access tools, my company has expanded with so much more ease than I thought was possible! What would it take for us all to have much more fun with business, money...our lives??

To register for the class:
http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=15453

Welcome:-)
Lisen


Lokal uthyres


De senaste månaderna har vi rest mycket och var mycket i Danmark, Norge och år 2012 verkar det bli ännu fler resor, fler länder drar i oss och det kommer fler och fler frågor från olika håll. Och det är sååå roligt. Vi har ett coachingrum som verkligen gärna fortsätter att ha, däremot använder vi det inte så mycket, så vi har bestämt oss för att bjuda in fler som önskar att ta del av rummet.



"Rymligt coachingrum uthyres i centrala Helsingborg, mitt emot stadsbiblioteket med goda parkeringsmöjligheter. På grund av att jag reser mycket, så står rummet ofta tomt och nu har jag valt att erbjuda någon annan att ta del av möjligheten att dela med mig.

Bra för enskild- och gruppcoaching samt mindre föredrag.

Ett stort rum på 30 qm och tillgång till kök, toaletter och väntrum. Lokalen har 4 behandlingsrum och delas med 3 andra terapeuter. Detta rummet har egen ingång via innergården.

Jag söker någon som önskar hyra rummet 2-3 dagar i veckan, kortare eller längre tid. Det är flexibelt med tider.
Vänligen kontakta mig för mer information. En dag i veckan kostar 1.100kr plus moms."

Om du vill se ett foto på lokalen: