2010-02-26

Under mars månad


Access Consciousness Foundation & Level 1

i Helsingborg, 18-21 mars

Den 18-21 mars håller vi Foundation & Level 1. Dessa två kurser är för dig som verkligen bestämt dig för att öka din medvetenhet och skapa positiva förändringar i ditt liv.

Foundation handlar om att skapa förståelse för hur den här verkligheten vi lever i fungerar och hur den påverkar våra liv. Syftet är att öka medvetenheten samt att göra sig av med hinder och begränsningar. Du kommer att få enkla och kraftfulla verktyg för att förändra precis det du vill förändra i ditt liv.

Under Level 1 arbetar vi vidare från den grund vi skapat under Foundation. Vi tittar ännu djupare på vilka tankar, känslor, åsikter, beslut och programmeringar som påverkar våra liv på daglig basis. Genom att arbeta med dessa på djupet skapas förutsättningar för ännu större möjligheter. Du kommer också att få lära dig en ”hands-on-process”, healingtekniken MTVSS, som öppnar upp låsningar i din kropp.

Vilka områden i ditt liv vill du förändra?

"Livet har blivit så mycket lättare! Det är lättare att hitta glädjen i livet och min förståelse för mig själv och andra har nått en helt ny nivå. Får numera så mycket information till mig hela tiden - även om det är på ett helt obegripligt sätt…"
Karin, 3 veckor efter Foundation & Level1


För mer information och anmälan till Foundation-kursen (18-19 mars, kl. 9.00-17.00): http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=9171


För mer information och anmälan till Level 1-kursen (20-21 mars, kl. 9.00-17.00):
http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=9172

Vill du se en inspirerande film av Dain Heer, en av grundarna till Access,
klicka på följande länk:
http://www.youtube.com/drdainheer#p/u/32/cm43W7ow9_s


Fredag kväll


Denna veckan har jag inte hunnit skriva så mycket. Det har rullat på i rätt så kraftfullt tempo och jag har satt ner foten flera gånger och stoppat mig själv. Slut med att göra så mycket. Helt otroligt när jag kommer igång så kan jag köra 12 timmar utan problem.

Veckan började med att vi köpte bil, en Volvo V70, nu har vi äntligen en massa plats i bilen. Det var ett enkelt köp. Jonas gick förbi en bilhandlare här i krokarna och så såg han bilen och kände att det nog är vår nästa bil. Så sant! När jag följde med så fick jag samma känsla, så körde vi en runda och allt kändes bra. Lite prutning blev det och sedan bestämde vi att vi hämtar den på måndag.

Jag lovar att ta ett foto så du får se bilen, den är vit om du undrar.

Här sitter jag nu i köket och snart ska vi laga lite mat. Vi har allt fixat inför imorgon med bars kursen, härligt. Det är en av de roligaste kurserna vi håller. Underbart att se människor blomma upp och släppa in så mycket mer av sig själv. Det är ännu tydligare under foundation och level 1 kurserna. Där får man möjlighet att ta stora kliv i sitt liv. Tänk om du skulle få information som gör att det blir lätt att förstå varför människor beter sig som de gör och hur du kan skapa ditt som du vill att det ska vara. Med mindre kämpande och mer flyt. Lite som om du vore magikern i ditt liv. Ledaren i ditt liv.

Nu på söndag börjar vår serie med 3 olika tema. Du kommer kunna ta del av praktiska tekniker som du kan använda dig av i vardagen. Vi börjar med Generating Money. Det ska bli kul för Jonas och jag kommer från 2 olika håll och nu skapar vi en verklighet som fungerar för oss. Access kom in i mitt liv när jag krävde en ekonomisk förändring i mitt liv. Nog med kämpandet!! Det finns platser kvar.
Läs mer i förra inlägget!!

Nu blir det mat, lite mys, kanske lite TV. Det blir TV, kom på att Jonas ska ju kolla OS. Kanske lite bars.

2010-02-24

Teleclass med Liam Philips


I Australien börjar en teleserie om hälsa. För att vara med behöver man bara köpa boken som heter "Curing the Incurable"!

Helt otroligt hans erbjudande. Genom att sälja
denna boken vill han finansiera sin nästa bok. Det är roligt att stödja.
Om du inte kan vara med vid tidpunkten av samtalet, så är det inga problem. Samtalet blir inspelat och kommer att skickas ut till alla
som är med. Så du får möjligheten att lyssna på det om och om igen.
Liam har själv genomgått en extrem resa med sjukdomar och valde att leva. Du kan följa hans resa i boken!


I Sverige är det midnatt när samtalet börjar i Brisbane-

Hoppas du är med på tåget!
kram Lisen


"Curing the incurable is not just about disease, it is about question, possibility, contribution and choice, it is about clearing limitations and choosing consciousness."

This will be a series of 3 classes (30-45 mins each)
Each week we explore a different area of disease, providing Access tools and processes to clear what is stopping you from being the change you would like to see.

* Week 1, Wed March
10, 9am Brisbane Australia, : Stress and disease
* week 2, Wed March
17, 9am Brisbane Australia: Diet and disease

* week 3, Wed March
31, 9am Brisbane Australia: Exorcise and disease (no that is not a spelling mistake)

(to work out times and date in you city:
http://www.timeanddate.com/worldclock/personal.html )
So what is this going to cost? All you have to do is buy a



Go to the web site and either buy an ebook or a physical book and then I will send you the call in details a couple of days before the class
You will also receive a recording of each tele class.

Liam Philips

Conscious coaching & healing



Som du säkert vet så erbjuder både Jonas & jag coachning och healing. De senaste månaderna har vi haft fler och fler sessioner via skype och telefon. En naturlig följd med tanke på alla resor och kontakter vi numera har. Det är fascinerande att få ta del av människors utveckling och energier.


Privata sessioner


För dig som vill gå djupare och få personlig hjälp under vägen erbjuder vi båda Conscious Coaching & Healing. En teknik som helt är anpassad till din egen energi och vad du just nu behöver hjälp med.

Kanske har du några speciella saker som du känner hindrar dig? Eller är det bara så att du tror det finns mer av livet och nu är det dags för dig att ta nästa steg?

Många av verktygen vi använder i vår coachning kommer från Access Consciousness. Dessa kraftfulla verktyg har sedan de kom in i våra liv förändrat mycket, och öppnat upp för helt nya insikter och förändringar på väldigt kort tid. Vi har båda jobbat mycket med människor och utbildat oss inom flera olika områden, såsom NLP, Healing, meditation, Feng Shui, Yoga, Regressioner m.m. Alla dessa kunskaper och erfarenheter använder vi också som en naturlig del av vår coachning.

What contribution can we be to you and your life?



Vi arbetar med klienter både via personliga möten och via telefon eller Skype.

Pris: 1 100:- / 1,5 timme


För tidsbokning:
Lisen Bengtsson intunewithlife@gmail.com 0708-39 39 97
Jonas Svensson jonas.svensson@me.com 0703-10 15 13


2010-02-22

Nästa 2 bars kurser i Hbg


Nya Access BARS-kurser


BARS är en enkel healingteknik som hjälper dig att rensa bort tankar, känslor, begränsningar och programmeringar som hindrar dig från att ”ta emot”. Allting finns tillgängligt, det enda som hindrar oss från att ta emot allt är våra tidigare programmeringar. Alla kan lära sig ge och ta emot BARS.



Vi kommer under våren att ha flera BARS-kurser.
Den första är nu på lördag,
27 februari kl. 9.30–18.00.
Plats: Yogiana’s yogastudio, Högastensgatan 12, Helsingborg

Nästa inplanerade kurs är onsdag & torsdag 10-11 mars.
Den är uppdelad på två kvällar, 17.00-21.30.
Plats: Helsingborg, (lokal meddelas senare)

Pris: 1 600:- inkl. manual och fika
(barn upp till 15 år går GRATIS & 16-18 år för halva priset)

Mer information om BARS finns i den bifogade BARS-filen.

Även du som redan gått Bars-kurs tidigare är jättevälkommen att repetera BARS
och går då kursen för halva priset!


Nu med Lisen & Jonas i Helsingborg



NYHET! - "Kvällsworkshop" x 3

Vilka områden vill du förändra...?

De 3 kommande söndagarna kommer vi att erbjuda en serie med workshopar riktade mot olika områden. Under kvällarna kommer du att få nya insikter och dynamiska verktyg, som hjälper dig att skapa förändringar inom de olika områdena. Nedan kan du läsa lite mer om varje område, och du kan själv välja om du vill komma på en av kvällarna eller kanske rent av på alla tre.

Pris: 300:- per kväll eller 750:- om du anmäler dig till alla 3 gångerna.

Plats? Wellness Helsingborgs lokaler, Carl Krooksgata 9, 5vån(mitt emot biblioteket)

Generating Money!
Söndag 28 februari, kl. 18.00-21.00 (öppet from 17:45)

Skulle du vilja slippa tänka på om pengarna ska räcka till?

Här kommer vi att arbeta med att förändra energin kring pengar. Vi kommer att skapa medvetenhet och insikt kring vad som påverkar pengaflödet och hur man kan förändra det. Genom att rensa bort programmeringar, gamla övertygelser och hinder kan vi öppna upp för ett helt annat flöde av pengar i livet. Vi kommer att arbeta med underliggande och omedvetna ”spärrar” som vi har med oss, och har genomAccess Consciousness tillgång de till allra senaste verktygen för att öppna upp för mer expansiva energier kring pengar.

Right Relationship for YOU…
Söndag 7 mars, kl. 18.00-21.00

Vad skulle du kunna göra för att skapa mer lätthet och glädje i dina relationer?

En hel kväll med fokus på relationer. Relationer är ett mycket brett område med många olika faktorer som påverkar. Det är kanske rent av det mest komplexa området av alla i vårt liv. Hur skulle det påverka ditt livom du hade ännu bättre relationer? Detta är ett område som ligger oss extra varmt om hjärtat. För att skapa ännu bättre förståelse för vad som händer i relationer och hur det påverkar oss, har vi gått en extra lärarutbildning inom detta område. Tänk om ökade insikter skulle kunna förbättra alla dina relationer – till dina vänner, dina kollegor, din partner & DIG SJÄLV!

Body Freedom!
Söndag 14 mars, kl. 18.00-21.00


Tänk om din kropp hjälpte dig hela tiden och du bara tog emot hjälpen?

Kroppen är ett fantastiskt verktyg. Kroppen kan vara en ständig hjälp om vi bara är villiga att lyssna och ta emot den. Genom att rensa negativa energier, såväl fysiska som mentala, skapas förutsättningar att ta emot mer av dig, din kropp och livet. Under denna kväll kommer du att få verktyg som kan hjälpa dig att använda din kropp mer och skapa ett naturligt samarbete mellan dig och din kropp.

Denna kväll kommer att avslutas med en ”Grupphealing”. Med hjälp av djup avslappning och healing kommer vi att skapa balans i kroppen samt öppna dörren till ökad medvetenhet och möjlighet för kroppen att ta emot mer.


Har du några frågor, kommentarer eller anmälningar så hör av dig till någon av oss:
Lisen Bengtsson
intunewithlife@gmail.com 0708-39 39 97
Jonas Svensson
jonas.svensson@me.com 0703-10 15 13


2010-02-21

Magiska söndagar


Ännu kallare än det brukar vara....Jag var ute med Sinya en lång runda i morse och tårarna rann. Nu är hon pigg och glad och kommer och puttar på mig: Jag vill ut!!!
Hon är bestämd när det är tid för henne, annars ligger hon i korgen, tuggar på ben eller äter lite mat. En glad hund...för det mesta. Ibland är hon tydlig om hon inte har lekt med andra hundar på ett tag. Då ger hon mig vissa blickar!

Vi sitter idag och skriver på vårt nya utskick. Om du inte får de och skulle vilja veta mer så får du gärna skicka iväg ett mail och be om det till: lisenochjonas@gmail.com

Vi har precis ätit äppelkaka med smuldeg och en massa vaniljsås: mummmssss
Det är så roligt att få ut mer information om vad vi gör, det är som att skicka ut en massa energi i alla riktningar. Vad mer är möjligt att skapa?

I veckan fick vi äntligen vårt paket från Thailand. Vi hade lite väl mycket övervikt så vi skickade hem 8kg med allt möjligt, allt från kläder, krämer, böcker och en massa annat. I Australien köpte vi några frö som heter CHIA SEEDS. De är helt underbara för magen. Vi har börjat hälla de i vattnet och dricker det. Det sägs vara en av de kraftfullaste superfoods som finns!

Otroligt fyllt med mineraler, vitaminer, proteiner och aminosyror osv. Den innehåller 5 gånger mer kalcium än mjölk, 15 gånger mer magnesium än broccoli och mycket mer...




Önskar dig en skön söndagskväll och en riktigt pigg start på veckan imorgon. En del kanske tom har lov...så skönt det kan vara.



2010-02-19

Dain Heer till Malmö


Nu är det bestämt att Dain Heer håller i Level 2&3 den 10-13 juli i Malmö. De senaste 2 veckorna har jag känt på mig det och nu är det bestämt. Det känns bra för det kommer fler och fler frågor om kursen. För att kunna vara med på dessa 4 dagar ska du dessförinnan ha gått en Bars Kurs, sedan Foundation och Level 1. Det är fler som håller i dessa kurser i Skåne och så klart kan du gå de hos oss.
Vår nästa Foundation och Level 1 är den 18-21 mars. Det ska bli spännande och vi har redan fått in ett par anmälningar. Det skulle bli riktigt roligt om vi blev över 10 stycken denna gången!!

Under kursen får du rensat en massa programmeringar, tankar, känslor, beslut som påverkar ditt liv dagligen. Och så mycket mera!!! Du lär dig en massa tekniker för att du själv ska skapa ditt liv och även bidra till andra. Under level 1 lär du dig även olika healingtekniker som är kanonfina!! Jag bara älskar den ena som heter MTVSS!!

Bild tagen under vår Level 1 kurs. Vi gav varandra MTVSS och fick hjälp av barnen som var med!!




Dain kommer också att hålla i en ESB teaser på måndag den 12 juli för alla som vi se honom i action. Det är en speciell metod som han själv har utvecklat som heter Energetic Synthesis of Being. Om du inte har sett det tidigare så är det en otrolig upplevelse. Det är verkligen en kväll du kan välja att förändra vad som helst!!!



2010-02-17

Frågor


What else can I add to my life that would generate more money today and in the future?

En fråga jag kan ställa flera gånger om dagen....öppnar upp flödet för att ta emot mer i livet. Framförallt så ska du inte svara på den! Det gör universum och på oanade sätt.
Det är en fråga du kan ändra så den fungerar för dig. Du kanske önskar en specifik summa:
t.ex

What else can I add to my life that would generate 10.000kr more every month?
Lek lite med frågorna och kräv inte svaret när du önskar det! Låt det komma till dig....

(vad mer kan jag addera/lägga till i mitt som skulle....)


Conscious leadership


Lång dag idag med möten och körde runt lite och en massa flöde! När alla beslut är tagna kommer du få veta mer om denna dagen. Otroligt utvecklande!!
Idag ville jag dela med mig om en bok som jag verkligen tycker om och den heter Conscious Leadership, The Key to Unlocking Success.
Suverän bok och är otroligt expansiv energi i boken. Det är Chutisa och Steven Bowmans som har skrivit böckerna och Gary Douglas har tydligen varit med i processen.



"Being a leader is not the same as acting as one, and calling yourself a leader is not the same as being one.
Conscious leaders embrace infinite possibilities and live from total PERCEIVING, KNOWING, BEING, and RECEIVING."

Jag kan verkligen rekommendera boken, framförallt alla som jobbar med ledarskap, leder människor, har företag, anställda eller vill leda sitt eget liv ännu mera.



2010-02-16

Gary Douglas



Skulle du vilja vara med och hjälpa/bidra till att havet blir rensare, framförallt från plast??

Det finns ett projekt som heter Ocean 300 och här kan du själv höra Gary Douglas prata om det. Det växer för varje dag, du kan bli medlem på facebook, du kan donera pengar till projektet. Det gjorde vi i Australien. Eller så kan du öva på tekniken de lär ut. Ska se om jag kan hitta texten om det hela. Klicka på följande länk så får du se en youtube om det hela:




What is OCEAN 300?

Its 300 people who are truly choosing consciousness on a boat changing the molecular structure of plastic waste!

Our project invites you to contribute to changing the molecular structure of plastic that is causing huge detrimental hazards in one of the most remote regions of the North Pacific Ocean.

This floating plastic island is not only affecting the ocean and its inhabitants but also the bird life, particularly the Albatross who are feeding their young with plastics and killing them!

It is time for CHANGE!

What CONTRIBUTION can YOU be to CHANGE?

Om du vill läsa mer om projektet och följa utvecklingen så finns det numera också en hemsida


Här finns övningen du kan göra. Skulle du vilja vara med och åka ut på båten så är det bra om du kommer igång och övar. Ta något du inte tycker är så gott och be att det ska ändras så din kropp tycker om det. Det betyder inte att du gör förändrar vatten till vin. Alla har en chans att följa med, Gary kommer att handplocka dem.

TOOL 1: MOLECULAR DEMANIFESTATION

You can use this tool over water, alcohol and food. Seeing that it's the festive season, and if you enjoy alcohol- get a couple of cheap glasses of wine. Keep one aside so you can do the comparison test later.

Next hold your hand over the other glass and ask:

"MOLECULARLY DEMANIFEST EVERYTHING THAT IS NOT DELICIOUS AND PERFECT FOR MY BODY"
. (So what we are asking is for the molecular structure of the substance to change in every way into what our body requires. Everything that is not required is taken away)

Keep your hand over the glass and you will start to feel an energy rising up and it will get more intense as the molecules change. Hold this position until the energy changes and it will subside when its done. Then do the taste test and be pleasantly surprised at your own power of MAGIC! Then say "HOW DOES IT GET ANY BETTER THAN THIS and WHAT ELSE IS POSSIBLE?" to invite more of it into your life
.



2010-02-15

Måndag efter lunch


Två trötta kroppar som lyssnar på musik hemma, en söt hund liggande i hundkorgen. Småplockar, vilar, myser....nu är det tid för oss. Vi gör mycket och har varit igång flera dagar, egentligen en hel vecka. Nu kan vi släppa det och vara med oss själva. Det har varit en fantastisk tid med Steve med föredrag, kurser, middagar och en personlig session.

Resan fortsätter varje dag, otroligt intensiv varje dag. Medvetenhet är inte det jag trodde det var, det kan jag skriva under. Jag förstår när Dain och Gary säger att consciousness och awareness inte alltid är så behagligt. Mer och mer upplever jag vad det betyder. Ju mer information jag är villig att ta emot, desto mer får jag. Vad betyder det egentligen? Är det en gåta?

Är jag villig att se och uppleva var människor är och vilken agenda de har? Jag har själv en spärr som jag håller på att lösa upp och det är att jag vill se det goda i människor. Det gör både ont att se att många människor väljer något annat och samtidigt behöver jag utesluta mycket information om andra. Omedvetet tar jag enbart emot det som överensstämmer med mina inre övertygelser.(Nästan som jag plockar på mig bevis för min övertygelser om du förstår vad jag menar?) Så ju fler övertygelser jag släpper på, desto mer neutral blir jag. Desto mer blir det bara information jag tar emot. Tänk om allt bara är information och jag inte behöver reagerar, tycka, känna om allt. Min kropp blir så lättat när jag tänker på det. Men kanske inte alla.

Sedan Australien har mängden information ökat otroligt. Det är som en öppen kanal. Den fungerar ännu häftigare när jag ställer frågor!! Både Jonas och jag har förändrats mycket sedan vår resa till Australien och kommer under våren att hålla en hel del kurser så du får möjligheten att uppleva, förändra, skapa det du önskar.

Och vad kan det vara? En pojkvän? Nytt jobb? Mer pengar? Härlig sex? Utveckla din relation? Det finns så mycket vi kan önska och tänk om det får lov att vara lätt att skapa förändringen? Jag ser själv att det finns ibland spärrar inom mig som säger: får det verkligen vara så här lätt? och så kommer ett JA!!!
Kan jag ta emot det? Jag är tacksam att jag har gått kurser inom access consciousness för de har gett mig verktyg som jag kan använda i mitt liv! De är praktiska, enkla, öppnar upp till oanade möjligheter och fyller på mycket energi i kroppen.

Nu kommer jag öppna att ta emot lite fler klienter igen. Fram till nu har jag varit så upptagen så jag har begränsat antalet klienter...nu är du välkommen igen. Och jag tror Jonas kommer också ta emot fler. För dig som känner oss båda så ska du välja att gå till den som du känner mest för. Vi tar inte illa upp. Oftast känner vi på oss vem som ska till vem. Vi får alltid välja...

Nu ska jag vila en stund och låta kroppen återhämta sig....



2010-02-12

fredag kväll


Vi håller på med de sista förberedelserna inför Steves Body Class. Varje dag denna veckan har jag fått höra hur fantastisk hans kurser är och de som har fått enskilda behandlingar har verkligen fått genombrott med sina personliga saker. Jag har själv bokat in en behandling på måndag. När de bästa är så nära vill jag gärna ge min kropp, själ och allt annat som tillhör mig möjligheten att utvecklas.

Det ska bli roligt att vara med imorgon. Vi har varit ute och köpt en massa frukt, grönsaker och annat gott till helgen. Det har verkligen varit en intensiv vecka och för varje kurs jag/vi organiserar desto med insikter, medvetenhet för jag uppleva och till mig. Denna resan är otrolig!!

Nu ska jag duscha, göra vid mig och natta mig själv...
Det blir alltid lite pussar och kramar med Sinya och Jonas innan och det är skönt. Undrar om det hjälper min kropp att sova ännu bättre och djupare?

sov så gott alla underbara själar och njut av helgen.



2010-02-11

Tidigt torsdag!



Idag har vi fått in en hel del anmälningar både till kvällskurserna och helgen. Helgkursen kommer bli något magiskt tror jag. Vi fick höra lite av de saker som hade hänt med människorna som hade varit med. Helt otroligt häftigt och de har mailat sedan kursen och är så tacksamma. Steve har fått människor att lätt gå ner i vikt, få djup kontakt med sig själv, läka sjukdomar, cancer och annat som är nästan omöjligt. Han har verkligen en gåva och det märks bara man är i hans närhet!
Så skulle du vilja träffa honom så är du verkligen välkommen imorgon....

eller så kan du även boka en enskild session med honom.



LYCKLIG KROPP - FENOMENALT LIV
Kvällsworkshop med Steve Comer, en avancerad introduktion till ACCESS BODY CLASS.
Skulle du vilja ha ett fenomenalt liv? Inte bara ett bra liv eller extraordinärt, utan ett FENOMENALT liv... Det är faktiskt möjligt! Kom till denna kväll där Steve Comer delar med sig av verktyg och insikter som kan bistå dig och din kropp att generera det liv ni verkligen önskar tillsammans!


11 februari i Helsingborg
Ring mig 0708-39 39 97 om du skulle vilja komma eller har några frågor.



*Inga förkunskaper behövs!*

ACCESS BODY CLASS- 13-14 februari Helsingborg
Tänk dig att du är helt nöjd med din kropp!
Hur ser ditt liv ut då? Om det kunde bli ÄNNU bättre än så, vad skulle du då vilja ha mer av? Under ACCESS BODY CLASS får du tillgång till verbala och fysiska processer som kan göra dig till expert på att bistå din ovärderliga kom- panjon, din kropp. Hur skulle det vara om ni kan genera ett ännu mer fenomenalt liv tillsammans?

Helsingborg 13-14 feb, 2 heldagar, kl.9.30-18.00

Röda Korsets Lokaler, Örnsköldsviksgatan 15

Pris 4.800 kr

Anmälan till 2-dagars Body Class i Helsingborg
http://www.accessconsciousness.com/class_details.asp?cid=8742
eller ring mig på 0708-393997

Läs mer om Steve Comer på www.accessmorelife.com


2010-02-08

Måndag lunch


Nu sitter vi och jobbar, telefonerna ringa, Sinya vill leka och visa upp sin mus som vi köpte på IKEA och det är måndag. Våra dagar ser alltid olika ut, beroende på klienter, kurser och annat. Denna veckan jobbar vi varje kväll förutom fredagkväll. Kanske ska vi ut på en fin middag då? Nu kom jag på....vi ska åka till lokalen och förbereda kursen. Så det finns att göra...

Så roligt att en mus som kostar 9kr ger så otroligt mycket till Sinya....tack IKEA!!
sorry Karin att hon åt upp din...



Nu ska det snart bli lunch. Denna veckan ska jag se till att jag får i mig lunch, för ingen vet hur kvällsmaten blir...?? Ikväll är det bars-bytar-kväll för alla som har gått en bars kurs hos oss och imorgon är det medvetenhetsyoga och sedan guidad healingmeditation.
På onsdag är Steve och håller i en workshop och på torsdag i Helsingborg.

Jag blir ibland lite förvånad att så få människor väljer att ta emot nytt. Steve har kurser i hela världen och jobbar mycket med kost/motion/healing/allt som har med hälsan och kroppen att göra. Så klart är han inte känd här....kanske öppnas helt nya dörrar upp efter detta besöket.Min kropp längtar efter inre spa denna helgen. Vi kommer att jobba mycket med våra kroppar och min kropp glädjer sig redan!! Jippiii!! Lätt och enkelt är mitt motto och jag får även må superbra efteråt. Vad väljer du i ditt liv?

Nu sitter jag med en räkning på ett bredband jag inte använder....kanske någon som söker ett kortare avtal....får väl slänga ut det i universum eller på blocket...nästan samma eller?

För alla som missade isen på sundet...någon vecka sedan.


Idag ska jag hämta ett paket på posten med oljor och kosttillskott av Young Living. Jag älskar dessa oljor, de ger så mycket och jag har alltid mitt eget naturliga husapotek hemma.

Önskar dig en skön start på veckan....jag njuter och tar det i min takt, än så länge...hihiiii....

Som du kanske har sett finns en ny länk på bloggen...med alla kurser som är aktuella nu och framöver. Nu är det så många så jag tänkte att det kan vara bra för dig att kunna gå in och kolla när du känner för det. Istället för att hitta ett utskick med all information. Nästa steg är en hemsidag och det är på gång nu. Det finns mycket som vi gärna lätt o enkelt vill kunna förmedla om du önskar informationen....

smile....happiness...awareness...receive....

2010-02-06

Vems liv lever vi?


Sedan vi kom hem från Australien och Thailand har Jonas och mitt liv förändrats en hel del när jag jämför med innan resan. Jag vet att det inte hjälper att jämföra- kontrasterna är så tydliga.
Både hur vi är, vad vi uppfattar och förnimmer och hur vi reagerar.

Att bli medveten om energier, tankar och känslor av en större mängd människor runt omkring en är inte alltid så bekvämt och enkelt. Det är inte alltid lätt att veta vilka som är mina och vad som tillhör andra. Ibland kan det vara solklart och andra gånger smyger det sig in på en och jag reagerar ut det istället. Inte så coolt och inte alls roligt heller. Jag blir arg på mig själv också...hur roligt är det!

Ikväll var vi i Malmö och var på Shannons "Talk to the Entities" och det öppnade upp fler nya dörrar i mitt liv. Både att ta emot mer och bli mer tydlig vad som jag redan gör som jag inte helt är villig att inse. Jag är medveten och "ser" mycket som jag inte ger mig själv "credit" för. Samtidigt finns det ett lugn och en självklarhet. Vissa saker beaktar vi närmast inte för de är självklara. Väljer jag bort det eller väljer jag bort att vara medveten om vad som händer? Eller tar jag inte in informationen så jag blir medveten om det??
Många frågor i mitt huvud just nu. ( vet du att när jag bollar dessa frågor på bloggen att de flesta svaren kommer till mig....när vet jag inte...men det kommer svar. Så tack snälla dig som hjälper mig att bli ännu mer medveten!!)

Jag är medveten att många människor upplever mig som annorlunda...är jag villig att bli helt annorlunda? Att vara mig utan att bry mig alls om andras åsikter? Även om jag känner och "hör" dem??

Jag kan förstår logiskt att jag inte gör det, det finns någon inre konflikt annars hade jag varit där och klivit in ännu mer i min kraft och skapat en verklighet som funkar för mig, oavsätt vad andra tycker eller tänker.

Det som är roligt i sammanhanget är att dessa tankar och frågeställningar har jag redan varit igenom för ett par år sedan. Du med eller?
Nu återkommer de och det är på ett helt annat sätt, eller kanske är det tid nu att göra ett annat skifte i mitt liv?

Nu gäller det hela mig....en skillnad för mig. Kanske du känner energin? My Being!
När det gäller det jag skriver så finns det alltid en energi som du också kan uppfatta och ta emot. Är du villig att läsa energin mellan raderna på min blogg?
Jag påstår inte att du inte skulle göra det. Ups....så många negationer...hihiii

God natt och sov så sött....

ps. Får saker vara lätt och enklar? även förändringar?