2009-07-30

Woww


Life is amazing....how does it get any better than this?

Just enjoy and release what is in your way, the limitations.
It is allowed to be easy!!

It is easy....took me a little time to get it!!

Lots of love Lisen

eller som Alex säger Relisen (release)


How does it get any better than this??


Så den 6 augusti kommer Kacie Crisp åter till Lund och håller ett Access intro om:


"How to have all the SEX and MONEY that you want"


Låter det spännande? Är du nyfiken på höra något du inte har hört tidigare som du innerst inne känner är helt rätt, så kommer du älska kvällen. Så har det varit för mig med access.


Tid?    Torsdag den 6:e augusti, kl. 18.30-20.30

Plats? Företagsvägen 44, vid Nova i Lund

Pris?   300 kronor


Anmälning sker via email intunewithlife@gmail.com eller via mob. 0708 393997.


Om du inte fick möjlighet att vara med på Kacies telefonsamtal i tisdags har du nu möjlighet att lyssna på den i efterhand!!


Klicka och njut:

http://www.audioacrobat.com/play/W9p3p3MQ


Jag är så tacksam att få vara med på allt detta och jag får rysningar och tårar i mina ögon för allt som förändras i mitt liv. Vet du vad som är det bästa i allt detta? Det är lätt, det bara sker. Jag använder mig av de teknik jag har lärt mig( använder inte alla ännu). Jag ställer frågor istället för att bestämma hur saker ser ut eller vad jag vill ha.


Ett litet exempel i mitt liv:


Jag har i 2 veckor sökt papper för min filofax. Jag hade delatt upp året, tagit ut alla sidor efter augusti, blev för tjock för min smak. Nu har jag ju sökt fortsättningen (otroligt att jag inte har behövt de ännu). Fram till igår har jag undrat var sidorna finns och blir smått irriterad att jag inte hittar dem.....


Igår gjorde plinnggg i huvudet: Jag pratade med sidorna och bad de visa sig för mig: Would you let my find you?? Or what would it take for the pages to find me? Exakt vilka ord jag sa kommer jag inte ihåg. Det tog bara 2 minuter så hittade jag dem!! jippii och fick rysningar i hela min kropp!!!





Igår var jag på mormors begravning och det var en vacker upplevelse. Många av mina släktingar mådde inte bra. Jag kan förstå det, de har vårdat henne i flera månader. Mormor hade fyllt 98 år den 6:e augusti...grattttiiissss


Prästen var underbar och jag tog in alla hans ord (kanske inte alla, skuld och allt det konstiga inom religion flyter förbi mig), jag fick många fina upplevelser. Han pratade om Jesus uppståndelse och jag ser hur själar reser sig från kroppar och flyter runt innan de går vidare till ljuset. Jag hade lust att dela det med prästen.





Han gav oss en välsignelse på slutet och jag kände hur jag tog emot i tredje ögat...wwoowww


Jag vill också berätta att jag sjöng psalmer, det har inte hänt tidigare.  Jag sjunger, men ingen hör mig. Jag har ju sett Gary release en tjejs röst så hon sjöng helt magiskt. Jag började göra det själv ( det är så härligt med access, jag kan göra förändringarna själv!!) och första psalmen var rostig, medans den tredje hörde jag en helt ny röst!!! woowowowwww

I just love it!!!!


Gudtjänsten var fin, jag fick en o annan tår. Kände andras smärta, frågade om det var min? så började den direkt lämna min kropp. Jag vet också att smärta kan vara skönt att uppleva, man känner sig levande. Många vill inte bli av med det!!! Kolla själv någon gång om det finns en underliggande njutning.


Till en helt annan sak:


Jag fick rysningar när jag läste en av de första sidorna i Foundation Manualen. När man går foundation och level 1 får man riktigt tjocka manualer med alla tekniker, healingtekniker och kunskap som är helt underbar att läsa i efterhand. Jag började läsa foundation nu igen och bara njuter och jobbar med mig själv. Vill dela denna sidan med dig. Hoppas du kan läsa det:



 



Enjoyyyyyy!!!!

2009-07-27

Föredrag/Intro med Kacie


För alla som är sugna eller nyfikna på access, men kanske inte känner för att gå en kurs nu så håller Kacie Crisp ett föredrag eller som hon själv säger ett intro nästa vecka.

Access Intro i Lund den 6 augusti 18.30-20.30 till en kostnad av 300 kronor. 
Plats? Företagsvägen 44, Nova i Lund

Anmälning sker till mig via mob. 0708-393997 eller via email intunewithlife@gmail.com

Första gången jag träffade Dain och Kacie var på ett intro och blev så överraskad över de förändringar som hände under kvällen. Jag fick tom en bars behandling, how does it get any better than that?

Och ikväll är det Kacies teleclass...hoppas vi bli många....what else is possible??

Klicka på länken så får du se Kacie




Tackar


Idag fick jag besked att får hålla i Bars utbildningar, dvs att jag är en Access Bars Facilitator. Jag är så tacksam för beskedet. Jag vill gärna ge människor möjlighet att lära sig denna underbara teknik som verkligen gör en skillnad i mitt liv. Jag mår så bra av att ge och få Bars.

I lördags fick jag bars av Lise-Lotte och sedan gav jag henne. Jag blev helt tömd i min kropp och huvud. Tyst och stilla, så skönt. Precis som ett lager som släpper och det är frid. Vi blev helt tramsiga och höll på att kommentera varandra på facebook, så kul vi hade.

Sinya och Lise-Lotte på massagebänken...



Sedan visade Lise-Lotte en videosnutt av en kvinnlig magiker som strippar samtidigt. Vilken power och naturlighet, fräck och rolig!!!



Idag var jag ute en runda med Sinya i Pålsjö och jag hittade smultron, så goda....efter första busken så kom frågan: what else is possible? så gick jag ett par steg och så fick jag syn på nästa smultronbuske....how does it get any better than this?? nästa buske....jag höll på en stund och åt helt underbara bär tills jag vara nöjd. Sinya var glad och kollade in naturen med alla de underbara dofterna.



Hon fick gå lös även om det egentligen inte är tillåtet nu under sommarsäsongen.
Nu ska vi ut en sväng till och bara landa ikväll. Imorgon har jag helt ledigt, vi ska till vetrinären och sen ska jag shoppa och besöka Lauritz. Ska också se till att ha lite tid att pyssla om mig själv. Jag funderar att prova någon dejtingsejt på nätet. Har du någon du kan rekommendera??
 
På onsdag blir det begravning av min söta mormor, hon har det såååå bra nu!!!


2009-07-24

Check this


Jag gick in på youtube och kollade om det fanns några nya access vidoeas och hittade dnenea om utveckling av rösten:


En ung tjej som direkt får utveckla sin sångröst med Gary. Jag fick rysningar!!

Tack Mikael, har rättat till det nu!!



Fredag kväll


Efter en intensiv vecka sitter jag äntligen vid datorn igen och har tid att skriva. Jippiii...min gode vän bloggen har jag saknat och nu känner jag tangenterna under fingrarna och hela min kropp landar och fylls med energi. Hur blir det bättre än så här??

Denna veckan har jag varit ansvarig för smyckesbutiken och det har o är spännande. Vi har haft en del problem och fått lösa det. Det har varit nyttigt för vi har skapat nya möjligheter. Jag har beställt så mycket nya varor, så roligt.




Vi har en ny tjej på jobbet som är som en oslipad diamant. Hon har potential och är redan nu duktig på att sälja. Jag  har fått som uppdrag att vara med och utveckla denna diamanten och detta älskar jag. More...vill jobba med fler diamanter!!

På Juvelen har vi rätt så fina smycken och klockor. Just nu har jag fastnat för en D&G klocka jag så gärna vill ha. Min kropp blir så glad när jag provar den. What would it take to receive new jewellry and watches. 






Det är riktigt roligt att jobba med smycken.




Imorgon ska jag till Lund och Malmö. Först ska jag träffa Eva i Lund och fika med henne och därefter ska jag besöka Lise-Lotte. Vi ska byta bars och bara ha kul. Ska bli så skönt att bli ompysslad och få 10.000års energyimprints radderade.

Ikväll gick jag en runda med Sinya på festivalen i Helsingborg och det var så kul. Jag blev glad och upplivad. Musik, dofter, människor, dans.....what else is possible?
Hade lust att dansa....

Inte helt lätt med hund. Det var en bra träning med Sinya o vi hade kul.

Snart ska jag lägga mig, upp tidigt och ordna en del.

Sov så sötttttttttt

Missa inte Kacie på tisdag.


2009-07-22

Kacie Crisp


Jag är glad att kunna berätta att nu på tisdag den 28:e juli håller Kacie Crisp ännu en teleclass för oss i Sverige inför hennes kurser i Lund i början på augusti (7-11:e augusti). Tyvärr kunde hon inte spela in förra teleclass och vill därför göra det möjligt för oss att ta del av access igen.


Jag fick en hel del förändringar efter samtalet, släppte mycket av mina attachements till saker jag äger och mitt liv. Känner mig så mycket lättare inom mig. Har hänt mycket och jag är så tacksam för alla frågor som ställdes förra gången.


Du är välkommen att ställa personliga frågor och naturligtvist också om access.



Teleclass  kl.20:00 tisdag den 28:e juli.


telnr. 001 7124320111


Koden är 807521#



Ring gärna in 5-10min innan så kan vi börja med lite information på svenska om kurserna. Du har även möjlighet att stanna kvar efter samtalet med Kacie så svarar jag gärna på frågor.

Du får gärna bjuda in vänner och bekanta till detta samtalet.


Vill du veta med om access kan du gå in på deras hemsida www.accessconsciousness.com


Kacie skickade en ljudfil om relationship and access och om du skulle vilja lyssna på den så mailar du mig, så skickar jag den till dig.


intunewithlife@gmail.com


Stor kram

Lisen



2009-07-20

Lördags galamiddag

Jag har nu totallt jobbat 10 dagar i Båstad under tennisveckan och jag skulle göra det direkt igen. Super roligt och härligt.
Hela jag lever i sammanhang med många människor, gärna som jag inte känner. Jag är nyfiken att möta nya människor och se vad mötet kan leda till. Ibland leder det till business och andra gånger blir ett leende som skapas.

Jag vill verkligen skapa fler möjligheter att mötas....

I lördags var jag på galamiddag, fick veta 2 timmar innan att vi var inbjudan. Så Lise-Lotte, min kollega Staffan gick på en galamiddag med ca.850 personer.

Wowww...what else is possible??



Jill Johnson sjöng under kvällen. Så vacker och vilken stämning...




Jag är tacksam för allt som händer i mitt liv och det öppnas nya dörrar varje dag.
Idag var jag på Juvelen, smyckesbutiken i Hyllinge och skulle knyta samman teamet för de kommande 2 veckorna. Nu är det semestertider och den vanliga personalen är ledig.
Jag var där i lite över 2 timmar och bara sålde en massa....10.000kr utan att anstränga mig alls.
Hur lätt kan det vara? Hur lätt skulle jag kunna tillåta livet vara? Vad har jag bestämmt mig att livet ska vara?

Lyssna på dina tankar. Brukar du säga att det är lätt? Eller har du kört fast i ett spår? Det har ju varit tufft hittills så slutsatsan blir att det är jobbigt? Blir jobbigt?

Vad skulle kunna hända om du vågade säga att det blir lätt ändå? Vad skulle hända? Vad händer inom dig när du säger att det blir lätt? Känns det inte redan lite lättare??
Barn är bästa exemplet. Om barn får höra att något är svårt eller omöjligt, så blir det lätt stopp i de området. Kan tom blir svårt i skolan om de ofta får höra att något ämne är svårt.
(om de inte bestämmer sig att motbevisa det°!)

Jag hörde om ett barn som sprang ett långt maraton och efteråt fick han frågan om han inte tyckte det skulle bli jobbigt? Nej, det visste han inget om och han tyckte inte det var så jobbigt. Hans tankar begränsade inte kroppen och kunde nå mycket längre än det vi vanligtvist blir programmerade med.

Vilka programmerade skulle du vilja förändra? Bli av med helt och hållet? Hur skulle det vara om det tom är lätt att förändra och snabbt dessutom?

Try it. Try access coaching and clearing!!

2009-07-19

Lisen på Blocket


Lisens coaching bidrag till välgörenhet har nu tom hamnat på Blocket. Min chef Christer har lagt ut det på blocket....Vad mer kommer att skapas i mitt liv??





2009-07-17

Min mormor


Jag fick precis ett samtal att min mormor har gått bort.
Min älskade mormor Signe. Nästan 97 år gammal, hon hade fyllt den 6:e augusti.

Vi har stått varandra nära på många plan, pratat om allt möjligt, skrattat mycket. För ett par år sedan brukade jag bo hos henne ett par dagar åt gången. När min familj bodde i Tyskland var det jag som besökte både mormor och farmor. Mormor har ett stort hjärta, för mig är hon lika levande nu som när hon var i sin kropp. 

Jag är så tacksam att min mamma ringde i fredags och sa till mig att besöka henne. Jag tog mig tiden även om mitt program var riktigt fullt. Hon var närvarande och kunde prata med henne. Jag sa till henne att jag snart besöker henne och om hon inte är här så har vi kontakt ändå. Jag har en hel del kontakt med min farmor och ser fram emot att prata med min  mormor!!

Nu vandrar hon vidare.



När någon lämnar jorden så väcks ofta sorgen/smärtan i vår kropp. Vi har ju en del sorg lagrad inom oss från detta och förra liv. Så när något händer så väcks ofta gamla minnen till liv, även om vi känner att det är dagens sorg/smärta. Det finns på cellnivå och i själen brukar jag säga.

Jag kan känna lite smärta och en klump i halsen. Nu frågade jag om det var mitt eller någon annans och direkt försvann det. Det kan vara mitt, men från tidigare. Det betyder att det inte är mitt just nu. Så då släpper min kropp det direkt. Det blir instant release.

Jag vill tänka på min mormor med glädje.

Det finns både tekniker och saker som verkligen gör livet enklare och roligare. Jag har både varit nära min morfars och min farmors död och hjälpt de över. Det tillhör de finaste upplevelserna i mitt liv. Det har berikat mitt liv oerhört mycket och gett mig mer perspektiv och insikter. Jag känner ingen rädsla för att dö. I vissa tider har döden och andra sidan tom varit mer levande än att leva här på jorden. Det har ändrats, tack och lov. Nu lever jag här och vill leva fullt ut. Har så mycket jag vill uppleva och utforska.

Kära mormor, jag älskar dig och ha en underbar fortsatt resa!!!
Lisen



6.500 besökare


Igår var det 6.500 besökare här på tennisområdet och biljetterna är mer eller mindre slutsålda!! Wow...jag är imponerad och de berättade på morgonmötet att det aldrig har varit så fullt som nu. Sedan du byggde till kan de ta in fler också. 
Runt 6.500 är maxgränsen nådd.



Idag är det riktigt bra matcher och det är så roligt att fångas av tennisen och bli inspirerad av all energi som finns på centercourt. Så många människor har full fokus....det flödar mycket energi. 
Igår efter jag slutade spelade Monaco mot en killa som jag inte kommer ihåg hans namn. Vid andra settet så började han slarva och förlorade 4 bollar på raken till nätet. Något stämde inte och jag fick en ingivelse att hjälpa till. 

Så jag läste av hans energi och det var rejält blockerat i halsen, huvudet och nacken. Stress, nervös och blockeringar. (och lite till som jag inte kan sätta i ord) Så jag började balansera områden och det släppte och så kom andra känslor upp. Jag jobbade till spänningar och blockeringar släppte. Sedan kunde jag känna hans excitement. Så kul att uppleva och jag dubbelkollade att det var hans energier. Yes, det var det.

Jag höll fokus på honom tills han vann andra settet och det gick mycket fort.

Jag börjar ta in att jag kan och det verkligen gör en skillnad. Det är så stort att ta in och jag är så van att förminska min "potency".

Efteråt funderade jag om jag skulle ha hjälpt både och det jag förstog är att det hade kunnat gå om både hade varit öppna. Men det var de inte. Monaco var öppen för att ta emot. Han blev arg när jag missade så många bra bollar till nätet och sedan släppte han taget. Dvs vad gäller motståndet.

Så vackert att se och så otroligt fantastiskt att uppleva. Jag är så tacksam för upplevelsen jag hade igår. Skulle kunna bli en ny karriär för mig....hiiii
What else is possible?

Vi får se vad mer som händer under denna helgen.
Jag förstog igår att vi alla är del av varandras energier och påverkar de hela tiden. För det mesta är vi inte medvetna om att vi gör det. När vi väl blir medvetna blir för så försiktiga för vi vill inte göra någon annan illa. Däremot stoppar vi också flödet. Jag har nu börjat bli aktiv och medveten om min del i det hela. Jag kan inte göra eller påverka någon som inte vill bli det. 

Den här världen är verkligen otrolig!! Jag börjar lära mig energiernas spelregler och de är så mycket roligare än jag trodde!!



I onsdags var jag inbjuden på en cocktailfest och Ulrika och Björn följde med. (Så snygga vi är!!). Vi blev så överraskade av all underbar mat och vilket gott vin från Argentina vi fick. För mig har dessa veckor väckt många minnen vad gäller min barndom i Argentina. Jag drack inte direkt vin som barn, men allt som hade med det att göra. Springer runt en del spelare från Argentina också. Härligt för mig!!

Efter cocktailfesten såg vi kvällsmatchen med Söderling och när han vann gick vi vidare till Sand och drack rosevin, smakade lite jordgubb eller saft. Mummmsss....
Det fanns en del kändisar och spelare, men jag känner knappt igen någon. Så alla blir trevliga männsikor och vissa energier blir jag mer nyfiken på än andra.

Idag kan bli en riktigt lång dag..

Har du sett att min coaching på auktion har gått upp??



2009-07-16

Coaching på auktion


Bjud på mig! 


Ha kul och vinn coaching med mig och hela summan skänks till välgörenhet.

Just nu jobbar jag med ett uppdrag från Lauritz.com i Båstad. Vi har en monter i gallerian precis bredvid centercourt med varor som har donerats till en välgörenhetsauktion, som säljs till förmån för Rädda Barnen. Winwinwin...


Även jag har donerat till välgörenhetsauktionen och du har möjlighet att bjuda på en 4 coaching. Än så länge har inte så många bjudit och du har möjlighet att få det riktigt billigt och få några riktigt underbara coachingsessioner med mig. Budgivningen håller på fram till tisdag den 21:e juli.


Det finns allt från kläder, hotellövernattningar, konst, möbler, hundträning, aromamassage, smycken och mycket mera. För att kunna bjuda behöver du först bli kund så du får ett kundnummer och lösenord, sedan är det fritt fram att bjuda.


www.lauritz.com


Om du vill komma in direkt på mitt bidrag så klickar du på följande länk:


Lisen På Lauritz.com


Jag tycker det är så roligt att prova på nya sätt att marknadsföra mig....how does it get any better than this?


2009-07-15

Måndag med Kacie


Öppet för alla som vill höra lite mer om access. Kacie Crisp kommer till Sverige och håller access bars kurs, foundation och level 1 i Lund from den 7:e augusti. Är du nyfiken som var gärna med på teleclass som Kacie håller i. Kan du vara närvarande maila mig så kan jag maila ljudfilen till dig.



Teleclass med Kacie Crisp


Känn dig fri att ställa frågor om allt du undra över. Om du tycker det är svårt att ställa frågor på engelska så hjälper jag gärna till med översättning. Kacie kommer också kunna känna av energierna i frågorna.


Måndag den 20:e juli kl.20:00


Telefonnummer 001 712 432-0111  och "the access code" 807521.


Kom gärna in några minuter innan kl.20:00 så vi kan börja i tid. Glädjer mig verkligen att du

är med. Du är välkommen att bjuda in dina vänner. Denna teleclass är öppen för alla.



Idag är det en riktigt lång dag i Båstad med tennismatcher på kvällen. Det ska bli spännande och har du vägarna förbi hör av dig.


Snart ska jag på lunch och det ska bli skönt. Det är rätt så varmt och lite dåligt med luftkonditionering. Idag fick vi en efterlängtad fläckt.


En vacker klänning som många kvinnor faller för....



2009-07-14

Surprised


I måndags bytte jag youtube videos som jag har på min blogg. Har haft Bashar mycket länge framme och hoppas allt har lyssnat på honom. Han är suverän och har hjälpt mig släppa en massa skit och få se världen på ett nytt sätt. Så rak o klar°!!!

I alla fall så la jag upp Steve Comer och idag när jag satt på datorn hade jag fått en hälsning via facebook. How does it get any better than that? Steve läser inte min blogg....det tog ett tag innan det klickade inom mig....shit....opened the door and here he comes. Woww....det går snabbt.

Jag har bjudit hit Steve för att hålla en energy body work, för alla som har gått bars, foundation och level 1 med access blir välkomna att vara med. Vi kanske kan erbjuda något annat också för dig som inte har gått access kurser. 
När jag var i London i maj fick jag två behandlingar av honom och minns hans kraftiga närvaro så väl. Otroligt fin energi och jag upplevde att han är duktig på att hitta core issue direkt. 
Så han ska höra av sig när han har planerat lite mer. Han tänkte komibera en resa till Rome och sedan till Sverige!! Yes...great. Jag ser verkligen fram emot att han kommer, synd att det inte är inom ett par veckor. Det blir troligtvist först i oktober/november.

Det är jag som öppnar och stänger dörrarna i mitt liv. Ännu en upplevelse. Ingen annan och det är upp till mig att inse att jag kan påverka allt. Upp till mig om jag köper/accepterar den struktur som finns. Jag har upplevt så många gånger att jag går utanför ramarna....har inte ens tänkt på det och förundras hur det fungerar efteråt.

Så varför gör jag inte det oftare....hela tiden? Limitations och vara normal finns tyvärr kvar inom mig. Tänk om jag visar den magi som finns inom mig varje dag. Kan skrämma mig tom. Kanske inte skrämma, men få mig att tappa andan lite då o då.

Gary säger att det finns människor som är annorlunda men försöker hela tiden passa in i denna värld. Så känner jag mig. Visserlingen inte annorlunda, kanske omedvetet gör jag det. Jag vet inte. Däremot vet jag att jag har länge tryckt ner alla mina krafter och kunskap. Varför?? finns nog många svar att välja mellan.

Nu ska jag duscha efter en lång dags jobb. Jag har kul. Jag var tom inne i players lounge idag, där hade jag gärna stannat lite längre....snyggingar. Det finns en hel del spelare från Argentina. What would it take to talk spanish with the tennisplayers?


Kommer du till Båstad?


Har du möjlighet att komma till Båstad och kolla lite på tennismatcher så kanske jag har möjlighet att ge dig gratis intråde och tillträde till VIP området. How does it get any better than that??

Idag köpte jag ett par byxor av Hunky Dory riktigt billigt. De säljer av tenniscollectionen som de har haft här i Båstad och pengarna doneras till cancerfonden. Mycket donationer på gång. På slutet av veckan släpper de fler kläder....skulle gärna köpa en av kjolarna...

Nu har vi fått in Tommy Robredos racket till välgörenhetsauktionen...lite svårt med att hitta ett foto som vi kan använda som inte har copyright.


2009-07-13

Have fun


Ha roligt!!

Jag har bestämt mig för inte ta något jobb eller uppdrag som inte är roligt!! Det är viktigast för mig. Innan kunde jag vara mer spekulativ och se pengarna som trillade in.

Nu gäller det att ha kul. Jag vet att jag tjänar pengar och mer blir det för varje månad. Har full fokus på att ta emot pengar i mitt liv, releasar det som står ivägen. Att ha kul var inte helt självklart och tillåtet djupt inom mig. Jobba hårt skulle jag. Gör jag än...och har roligt.

Enjoy life!!!

Båstad


 Just nu spelar Serra mot Vinciguerra....7-6, 3-6 och 3-5 i de sista settet. Vi på Lauritz står precis vid centercourt och kan nästan se matchen från vår monter. Inte helt, men vi kan gå ut och titta. När jag väl tittar blir jag inspirerad och vill följa matchen...fängslande




Jag har fått ett passerkort som gäller nästa överallt, VIP område och annat. Dock inte i spelarnas omklädningsrum....så synd. Nej, det längtar jag inte efter. Även om några är rätt så snygga kan jag lugnt erkänna.



Jag har blivit inbjuden på en cocktailparty på onsdag, händer en del här.

Nu skriker du ute och Andreas vann!!

Så otrolig fin utsikt över Båstad o havet.



Hör av dig om du är på väg hit, jag kan ha inträdesbiljetter över. Först går de till Lauritz.com personalen och sedan till vänner....

Snart är jag på väg hem.


Lite tennis på bloggen....vem hade trott det? Inte jag. What else is possible??


2009-07-12

Bars


Idag har jag gjort en massa praktitska saker, fixat med bilen (rättare sagt fått hjälp med bilen) och tvättat. Sedan fick en efterlängtad bars session av Jonas. Wowwww

När jag vaknade tillliv igen så sa jag att jag upplevde att jag blev vagga av universum. Jag sov inte, jag var i en annan dimension. Rummet blev helt tyst och oändlig i space. Jonas upplevde det också. Bara Jonas, Sinya och jag. Otroligt kraftfullt. Blir helt tyst inom mig, inga fysiska begränsningar, varken av kroppen eller byggnade/rummet. Oändlig space. Oändlig är rätt ord, no limitations. 


VAGGAD AV UNIVERSUM





Ljuvlig, full av trygghet och tillit och oändlighet av allt.

What else is possible?


Denna känslan finns nu inom mig och jag är så tacksam. Jag förstår när Dain och Gary säger att få sina bars gjorda varje vecka. Livet blir lättare på alla områden och det flyter på. You are in the flow. Jag börjar förstå det...

Låter otroligt och jag kan verkligen förstå om du är trött att på att detta snacket. Jag har själv varit där. Rest runt hela jorden och varit på väldigt många olika kurser och utbildningar inom det andliga och inom personlig utveckling.
Allt har bidraget till min utveckling....jag är tacksam för det som händer nu. Kan inte beskriva dimensionen av mina förändringar och den lätthet det sker på. Äntligen är jag redo att ta emot det jag i många år både har sökt, önskat och vetat existerar på något sätt.

Följ din inre vishet, din intuition, din awareness.


2009-07-11

Över 6000 besökare

Wowww...nu har över 6000 besökare varit inne på min blogg sedan ett år tillbaka.

How does it get any better than this? What else is possible?


Måndag den 20:e juli erbjuder Dr. Kacie Crisp en teleclass för alla som är intresserade av access och hennes kurser nu i augusti. Är du nyfiken? Just join us.
Alla är välkomna.

Jag rekommenderar att du köper ett telefonkort som gör det billigt att ringa till USA. Jag använder ett kort som heter Star som jag köpte hos en utländsk grönsakshandlare på Stattena för 100kr. Jag kan ringa för flera timmar till USA- de rekommenderar att man ringer från en normal telefon för det blir bättre ljud. Du kan också ringa via skype.

Teleclass med Kacie Crisp


När? Måndag 20:e Juli kl.20:00

För alla som är intresserade av access, kanske är sugen på en av hennes kurser eller vill  veta mer. Kacie kommer att prata om access och kommer även att jobba med access verktygen per telefon. Det brukar alltid bli kraftfulla healing sessioner, upplever jag. Jag är så glad att hon ger detta i gåva till alla som vill vara med. Vad skulle du vilja släppa om det vore enkelt och gick snabbt?

Om du vill veta mer om kurserna hon erbjuder, så får du gärna maila eller ringa mig.

Anmälning till teleclass sker via mail till mig så skickar jag telefonnumret och koden under veckan som du behöver. Intunewithlife@gmail.com

Jag är så glad att vi i Sverige får möjligheten att gå på access kurser här hemma. Härligt. Jag ser verkligen fram emot fler. Det finns både kurser i Lund och i Köpenhamn under augusti månad.
Du kan även läsa en hel del om access på min blogg, både mina egna upplevelser och andras.
Du får gärna bjuda in dina vänner till denna teleclass, den är öppen för alla.

Välkomna....join us...

2009-07-09

Torsdag

Hej på dig!

Jag är hemma igen i Helsingborg....äntligen tid att blogga igen och skriva om det som händer i mitt liv. Det är så mycket nu...jag blir inspirerad hela tiden. Jag är glad och tacksam.
Igår lyssnade jag på teleclass med Dain och sov nästan genom hela samtalet. Jag sov inte, kroppen domnade av, jag var medveten om vad som hände. Kunde inte återge något igår. Nu när jag lyssnar på det igen idag så kommer jag ihåg det igen. Härligt!!

De senaste 3 dagarna har jag varit i Båstad under tennisveckan. Denna veckan är damtennisen och företaget Lauritz.com gav mig ett jobb att nätverka, göra reklam för företaget. Det är som på en mässa, skaffa kontakter och marknadsföra företaget. Minimässa....

Härliga, avslappnade människor som bejakar livet. Många har rätt så bra ställt och kanske inte lika begränsade vad gäller pengar. Så härligt att känna den självklara energin!! Kände mig helt hemma....




Access och Gary & Dain har verkligen inspirerat mig att bejaka mitt liv, min kraft, mina gåvor och vilja att ta emot!! Ta emot livet...allt från pengar, glädje, vänner och en massa mera. Min kropp tycker jag verkligen om....yeahhhh

Detta är Caroline från Danmark, hon rankas nr 9 i världen...detta fotot tog jag i tisdags efter hennes seger. Igår vann hon också....på väg mot finalen.


Nu är det tid för lite mat...ska laga något gott o sedan blir det en runda till Lauritz för att förbättra lite saker på hemsidan. Har du varit inne och kollat välgörenhetsauktionen?? Du kan bjuda på mig och få coaching/healing till ett mycket bra pris!!! Bjuddddd